| NoNameJunior a întrebat:

Salutări! Am mare nevoie de ajutorul vostru!sad
Deci, eu am un singur câine, dar aş mai vrea unul..Cum Paştele se apropie mă gândeam că el mă poate,, salva". Eu am încercat acum câteva minute să îi rog pe părinţii mei să îmi ia altul, dar au spus că avem curtea mică, şi nu.crying Curtea noastră, cred că este suficient de spaţioasă pentru 2 câini, pentru că am mai avut unul, dar nu ştiu unde l-au dus.straight face Am 2 întrebări la care vă rog să răspundeţi:
1.cum îmi pot convinge părinţii? aş vrea ca la asta să răspundă cei care au încercat şi a mers.
2. ce rasă să fie? aş vrea unul mai mic, dar care să poată supravieţui intr-o curte, căci eu nu ţin animale în casă.
Vă rog ajutaţi-mă! dau funda şi voturi!

Răspuns Câştigător
| SandraMikyZu a răspuns:

Pai..eu mi-am cicalit parintii timp de. 7 ani sa imi i-a un animal si o sa il primesc abia la vara(un yorki). dar asta pentru ca eu vreau neaparat sa il tin in casa, si na noi am mai stat si la bloc si na..in fine sa revenim la problema ta:) pai bate-i la cap sau intreaba-i ce ar trebui sa faci sa iti mai cumpere inca un caine ..Ar fi si un. lucru dragut sa adopti un catel de la adapost. ca sa salvezi o viata...acum m-aam pus si eu pe ganduri, poate o sa adopt unul in loc sa cumpar..in orice caz mai vad ..sau. te-ai putea hotari asupra unei rase si sa scoti informatii despre rasa respectiva si cateva poze si sa le pui intr-un dosar, si arata-le parintilor ..cat despre rasa... eu as zice border collie
aici sunt informatii despre rasa resectiva, despre dresaj nevoi mod de ingrijire si intelegere cu celelalte animale, cam tot ce trebuie sa stii.
http://www.animale.ro/caini/border-collie

sau beagle.
http://www.animale.ro/caini/beagle

si ai putea alege un catel de sex opus cu cel pe care il ai acum..ca sa stii ca se vor intelege, dar daca nu vrei sa faca pui poti sa-i sterilizezi.Desigur depinde si de caracterul fiecarui caine ca cei doi sa se inteleaga.

sau o idee diferita e sa iti iei aceeasi rasa dar catelul respectiv sa fie de sex opus. daca vrei ii poti steriliza sau lasa sa faca pui. Daca nu o sa poti pastra puii ii poti vinde..sau sa ii dai cuiva in adoptie.

Sper ca te-am ajutat..mult noroc:):)

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

1 ) nu trebuie sa iti convingi parintii....trebuie sa le arati ca esti responsabila si ca poti avea grija de inca un caine! Si ca poti sa il dresezi astfel incat sa se inteleaga cu celalalt caine ..si sa nu faca deranj in curte
Trebuie doar sa arati ca esti responsabila...parintii tai vor intelege
si 2 ) Decat sa te salveze el pe tine...nu e mai usor sa il salvezi tu pe el?
In fiecare oras sunt adaposturi de caini care daca nu sunt adoptati intr-o saptamana sunt eutanasiati... fa si tu o fapta buna in prag de sarbatoare si salveaza un caine din adapost de la moarte!
Si o sa vezi... un caine salvat, e mult mai recunoscator decat un caine crescut in,, puf,,

| JammyBrooks a răspuns:

1)innebuneste-i ..intreabai mereu in fiecare zi sa stii ca chiar merge eu asa am ajuns sa am un al 3-lea caine intreabai mereu zi de zi de 2-3 ori pe zi si spune-le mereu ca vei avea mare grija de amandoi si nu-l vei ignora pe cel ce il ai acum.
2)labrador, golden, eskimo american

| ionutzicamariuca24 a răspuns:

1. daca parintii tai au acceptat un caine il vor accepta si pe al doilea. asa ca demonstreazale ca esti responsabil.

2. din pacate cainii de rasa si mai micuti nu rezista afara.iti spun din proprie experienta ca am facut un test si mi-am adus in curte un bison mic si frumos pe car am dat o gramada de bani si inca o corcitura urata si murdara pe care am dat cam 100 ron si dupa o luna de zile in care i-am tratat la fel pe cei doi bisnul era bolnav iar uratenia aia de javra ramasese sanatos.

| cristinutza2002 a răspuns:

Uite, si eu le cer la parinti un caine. (stau la apartament, asta nu conteaza) trebuie sa le dovedesti ca meritit mult : note bune, sa fi harnic/a, sa ii ajuti... dar daca nu merge gandeste-te ca unul e de ajuns si ca poate parintii tai nu au bani sa ia inca unul si sa il si intretina. multumeste-te cu ce ai!