Mi se pare OK foarte bine imi place cum scrii
Si eu am 13 ani si cred ca toti copii de varsta noastra vor sa scrie carti
Eu am facut o poveste de groaza
Tine-o tot asa
Ai inspiratie
Imi place cum scrii. Si imi place faptul ca stii ce e Gallifrey. Keep up the good work!
@Adda, mulţumesc de răspuns -- şi da, cred că ai dreptate, dar doar câţiva îşi duc la îndeplinire visul.
@lowfive, did we just become best friends? Şi mulţumesc mult.
Vreau continuarea. Wow! Super. Daca e intr-adevar manopera ta(scuza-ma ca ma indoiesc dar mi-e greu sa cred asa cu una cu doua ca la varsta asta esti capabila de asa ceva, dar te cred)... Felicitari tie si parintilor tai.Si nu uita vreau contiuarea neaparat te-am pupat.pa
@Any, nu e nimic că te îndoieşti, deşi nu mi s-a mai întâmplat înainte; mă bucur că ţi-a plăcut ceea ce ai citit şi promit să-ţi trimit continuarea sau siteul pe care voi posta povestea.
Scrii super. Şi eu am 14 ani, am început să scriu la 12 şi acum am câştigat un concurs de literatură. Ai talent deci ţine-o tot aşa
@bylts, nu, poza aia cu Starship e pusă pe perete de mult -- nu a pus-o Everett atunci.
@Rosalie, mulţumesc
Trimite extrase din manuscrisul tau la diferite edituri si vezi ce raspunsuri primesti. In nici un caz nu te descuraja, continua sa scrii si continua sa trimiti! (cauta pe Goole cazuri celebre de respingere gen Beatles, Walt Disney sau J. K. Rowling) Repet, continua sa scrii si continua sa trimiti! Succese!
Hei, am observat că întrebarea este veche, dr nu m-am putut abtine sa nu citesc tot si sa imi doresc o continuare. Vroiam sa te intreb ce se intampla cu cartea... mai lucrezi la ea? Pentru ca si eu m-am apucat sa scriu una cam tot in acea perioada, si inca scriu la ea
Sper că ai continuat, si daca vrei sa vorbim, lasa-mi un mesaj pe privat.As fi foarte incantata