| LightGirl a întrebat:

Salz, deci: vreau sa imi cumpar un hamster, iar tata mia spus ca mergem la un pet shop si va trebui sa ii spun multe lucruri interesante si altele despre hamsteri, si eu nu prea stiu ce sa ii spun. ma puteti ajuta? :3

10 răspunsuri:
| klau95 a răspuns:

Ce e important e sa aiba un loc spatios, rumegus(nu mult ca-i vara si e cald) o rotitza sa se dea pe ia noaptea, o tava sau ceva mic in care sa-i pui mancare si ceva sa-i pui apa sau i dai intr-un dop de sticla apa odata la 2-3 zile.Si in rest sunt activi noaptea ziua dorm asa ca poti sa-i iei seara din cand in cand sa-l pui si prin alta parte sa se implimbe.

| AndraaP a răspuns:

Bunahappy si eu am un hamster pitic, charlie big grin

ai nevoie de o cusca incapatoare
rumegus de 4-5 cm inaltime [sa nu fie din rășinoase, e toxic pentru ei]
un bol pentru legume-fructe
un bol pentru seminte si hrana speciala pentru ei [kiri-kiri sunt de cea mai buna calitate]
o rotita sa isi consume din energie
si un adapator [hamsterii au nevoie de apa proaspata tot timpul.sunt vietuitoare => au nevoie de apa si NU mor din cauza ei laughing -zvon pe net-
in afara de asta poti sa i pui o coaja de paine uscata, pe care sa o roada, pentru asi toci dintii
sper ca te-am ajutat happy successs :*

| DimLight a răspuns:

Is misto se joaca daca il iei sa iei neaparat cu o cusa cu rotita al meu era ca rambo invatate sa se urce pe cusca si daca nu tineam capacul inchis iesea laughing trebuie sa ai grija sa ii schimbi des rumegusul ca altfel se imbolnaveste si sa aiba sticluta cu apa si tavita.

| dominic90demy a răspuns:

Spune-i ca sunt ca niste cateluri in miniatura.doar ca nu vin sa te linga si nu latrahee heeseara o sa te distrezi pe cinste, se catara, se da pe rotira si cel mai amuzant e atunci cand cade si pare usor ametit(stai linistita, nu il doare)daca il inveti mai mult scos din cusca si o sa te joci mult cu el o sa vezi ca o sa iti petreci mai mult timp jucandute decat sa stai la calculator.eu il bagam sub patura, imi placea sa ma gadile, si cand se plictisea iesea.vezi doar sa nu il scapi prin casa.o sa te simti ca in filmele cu tom si jerryhee heesi o sa devina mai libertin.chiar daca pare lenes e foarte dulce si activ. spune-i tatalui tau tot felul de lucruri despre cat de usor de ingrijit si iubitori sunt si sigur o sa il convingi, plus ca si el se va amuza cand o sa il vada.tot ce trebuie sa stii e cum sa ii povestesti ca sa para cat mai interesant.succes!:*sa imi spui ce nume i-ai pus.

| LightGirl explică (pentru dominic90demy):

Ms, maine ma duc la auchan la pet shop, si sper sa il conving, mi-a placut partea cu bagatu pe sub patura laughing al tau ce rasa e? Roborovski, hamster pitic etc big grin

| dominic90demy a răspuns (pentru LightGirl):

Ma bucur ca ti-a placutkisse hamster sirian.e alb tot si are o pata neagra pe urechiusha:-D e un dulce:-x succes maine!kisssa imi spui cum a fost;-)

| LightGirl explică (pentru dominic90demy):

Sirian! Ce draguuuutz :* :* :* Pupa-l din partea mea :* :* scuze daca par nebuna dar imi plac la nebunie hamsterii big grin

| dominic90demy a răspuns (pentru LightGirl):

kissstai linistita!laughingsi eu sunt la fel cand vine vorba de eibig grin cand am vazut prima data hamsterii verisoarei mele am facut ca o zapacitalaughingse speriase de mine!hee heekisskissador hamsteri!

| SpatariuMihaela a răspuns:

Pai cauta pe site-ul asta si spune-i ce vrea sa stie:http://www.descopera.net/animale_hamsterul.html

| LightGirl explică:

Am fost ieri la auchan si pet shopul e inchis definitiv crying am fost asa suparata sad dar tata a zis ca o sa luam hamster de la un crescator happy cred ca o sa sune maine big grin