| TheMusicBoy a întrebat:

Scuze TPU... dar revin cu aceeasi tema. Eu fac aruncarea ciocanului si tatal meu a spus ca daca arunc 35 de metri in secunda urmatoare imi ia un caine. Eu i-am spus sa imi ia un caine ca sa ma razgandesc la un papagal care e mai mic si mai usor de intretinut decat un caine. Singura problema e ca mama mea a spus ca daca dau 35 de metri nu ma lasa sa imi iau. Deci acum numai pe mama mea trebuie sa o conving. Ce sa fac sa o conving?

8 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Totusi, papagalul mi se pare mult mai plictisitor decat un caine.
Imi pare rau ca dupa ce a murit pisica m-am hotarat sa cumpar un inaripat. Ca sa imi faca si mai tare in ciuda, a invatat sa miaune...

Stiu ca e irelevan

| TheMusicBoy explică (pentru PainTech):

Dar eu am deja un caine. Si cum ai invatat inaripatul sa miaune?

| PainTech a răspuns (pentru TheMusicBoy):

Nu eu. Pisica pe care am luat-o recent a invatat inaripatul sa miaune.

| varsanofie a răspuns:

Mergi pe mâna tatălui, până la urmaă este un papagalwinking nu cred că deranjează așa tare pe mama ta. Pe de altă parte, pentru o aruncare de 35m. ca părinte ce să mai zică happy Probabil că mama ta se ține de glume big grin

| TheMusicBoy explică (pentru varsanofie):

Oricum eu acum dau 28 de metri. Deci daca as da peste 30 de metri s-ar bucura si atunci cred ca mi-ar lua papagalul

| varsanofie a răspuns (pentru TheMusicBoy):

Super! Baftă!

| Melc12345678 a răspuns:

Dovedeste-i ca poti avea grija de el. Sau in orice caz, cauta argumente bune gen compara-te cu colegi sau prieteni.

| TheMusicBoy explică (pentru Melc12345678):

Nu le place sa ma compar cu cineva