| Nicoleoficial a întrebat:

Se întâmplă ceva dacă cainele meu nu va face pui? E femelă și nu prea aș vrea să facă pui, e prea multă responsabilitatehappy

Răspuns Câştigător
| RKBlue a răspuns:

Imi place daca e ceva daca cainele tau nu face pui si altii au inceput sa vorbeasca de sterilizare(si castrare, mai nou, la femele...laughing )
Nu are nimic daca nu face pui.Nu cunosc nici un lucru rau care s-ar putea intampla ea. Poti intreba un veterinar, deoarece iti poate raspunde cel mai bine la intrebari.

6 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

Se recomanda sa fete de 2-3 ori inainte de a fi castrata
vorbeste cu veterinarul... oricum in afara de castrare, nu ai nici o alta solutie... SIGURA!
iar asta se face la veterinar (castrarea)

| anonim_4396 a răspuns (pentru JicaContra):

*sterilizarea

| JicaContra a răspuns (pentru anonim_4396):

Tomahto, tomato
sau pe romaneste: ce mi-e Baba Rada, ce mi-e Rada Baba
adica tot una
castrare stau sterilizare inseamna acelasi lucru, doar ca sterilizare e "politic corect" sa, sune mai putin dur ca, castrarea

| Vikaa a răspuns (pentru JicaContra):

Nu e ok deloc sa faca de atatea ori pui, avand in vedere ca e un metis si nu caine de concurs. Femelele se sterilizeaza, iar masculii se castreaza, oricum nu are ce sa faca cu atatia pui, gandeste-te ca o catea fata cate 5-6, sunt cazuri in care fata si cate 10, unde sa tina atatia, ca nici atatia oameni nu isi mai doresc caini, asa ar putea alimenta adaposturile. Recomandarea de fatare facuta de veterinari e ca sa nu le moara afacerea si sa vina prostii la ei in continuare.

| Eireann a răspuns (pentru JicaContra):

De fapt asta este un mit. Se recomanda sa fie sterilizata chiar si inainte sa intre in calduri prima data.

| Jsheje a răspuns:

Poți sa îți castrezi câinele, sau sa aștepți sa facă puii și după ce au câteva săptămâni sa ii dai