| nerra211 a întrebat:

Se intampla ceva daca ii dau catelusei pastila sa nu ramana gestanta, s-a imperecheat cu caini, si nu vreau sa fete pui iar, ii fac rau daca s-a format in ea deja embrionu? ce pastile sunt pentru a opri reproducerea si caldurile la femele? Spuneti-mi metode simple si ieftine. Nu am sterilizat-o ca nu dispun de bani suficienti si nu am avut timp, i-am mai dat niste pastile prin ianuarie insa acum s-a imperecheat ca e in calduri si ma tem sa nu faca iar pui. Vreau raspunsuri serioase si cei care stiu din experienta proprie. Multumesc

7 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Nu,nu,nu puteti sa faceti avort la animale ca este un pacat! Mai bine lasati cateaua sa duca la un bun sfarsit sarcina pana la fatare, lasati puii sa creasca vreo 2-3 saptamani pana sa faca ochii si apoi puteti sa dati gratuit la persoane iubitoare de caini ca sa creasca,(ciobani ca sa pazeasca oile de lupi) sau postati un anunt gratuit cu o poza la www.mercador.ro sau la www.tocmai.ro si veti gasi persoane care doresc sa ia si sa creasca puii dvs!

| iulia_7948 a răspuns (pentru untu):

Mare prost esti! Pacat este sa iti lasi cateaua sa faca pui pe banda rulanta pana da in piometru, sa moara in chinuri, iar puii sa ajunga cine stie pe unde, poate unii chiar pe strada, unde vor sfarsi storcositi de masini, dupa ce si-au lasat la randul lor puii sa colinde strazile. Nu crezi ca avem destui maidanezi in tara asta? este o mare lipsa de responsabilitate sa iti lasi cateaua sa se imperecheze de cate ori intra in calduri. Vremurile s-au schimbat, nenea, nu mai e ca acum 1000 de ani, animalele intra mai des in calduri. Si iresponsabil e si asta de a intrebat de pastile, tot la sterilizare va ajunge cand o va lovi cancerul mamar.

| untu a răspuns (pentru iulia_7948):

M-ati facut prost? Eu am fost martor, cand am venit la bunicul meu in vizita si l-am surprins inecand in nestire puii de cateii care aveau 2 saptamani in galeata cu apa si apoi l-au aruncat in wc! Eram asa de suparat si mi-a fost asa de mila de cateii astia! L-am urat pe bunicul meu si am plecat imediat inapoi acasa! Apoi dupa doi ani, bunicul meu a murit in chinuri groaznice dupa o lunga suferinta de o boala grea! Asa l-a pedepsit Dumnezeu!

| DenissaRoxana a răspuns:

Buna. De ce nu o sterilizezi? Nu este scump..Nici atatea fatari nu sunt bune!

| Tomagiaro21 a răspuns:

Uite am si eu aceiaso problema...
Imi spui niste pastile cu tot cu pret... sunt disperat >>

| nerra211 explică (pentru Tomagiaro21):

Consulta mai bine un medic veterinar sau mergi la o farmacie veterinara, iti dau ei ce ar fi mai bun daca spui despre ce e vorba, nu e asa scump 15 lei depinde de medicament.