Chiar daca este o sarbatoare americana, si cativa dintre romani o sarbatoresc.printre acei cativa sunt si eu.
Normal! este o sarbatoare internationala acum.
multi zic ca in america doar, dar acum s-a schimbat treaba! Halloween este o sarbatoare de origine americana, a fost inventata de ea dar asta nu inseamna ca nu o putem sarbatori si noi! Ca si cum ai zice ca americanii au inventat Coca Cola ( zic si eu un ex) si asta inseamna ca noi nu avem voie sa bem cola?!?!?! este ceva aiurea! de aceea acum se zice ca Halloweenul este o sarbatoare internationala. Eu maine am organizat o petrecere de halloween si nimeni din invitati nu au refuzat! cine inca nu a aflat noua forma de sarbatoare adica halloween sa citeasca aici!
Daaa.dar nu prea e bagata in seama, nu e asa importanta ca in Marea Britanie sau SUA.
Da, dar nu ca in America sa te plimbi din casa in casa dupa bomboane ). Asa la gradinita, scoala, liceu da...o petrecere, dar nu mai mult :*.
Nu, totusi eu cu prietenele mele o facem din distractie si totusi facem ceva.
xd
La noi nu se prea sarbatoreste doar cine vrea adica ii place il poate sarbotori dar asta este o sarbatoare Americana! Funda?