| Bishop a întrebat:

Seara! Ce stiti despre avioane? Orice! Imi plac avioanele. big grin

11 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Si eu as vrea sa mai fiu mica, dar sa ma plimb cu trotineta...
Stiu, "aviatia da senzatia", dar este bine sa o privesti de la sol si nici atunci nu esti in siguranta...Cata ciocolata ai mancat "Dr.BenZona" de pe urma tatalui? Nu, nu sunt rea, intelege exact ceea ce vreau sa spun.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Am o cunostinta care e aviator... E fascinat de avioane... Le pozeaza din toate unghiurile... le admira. le iubeste... Pe aici are si poze: http://planepictures.net/netshow.php?id=850321
Ce sa-ti mai spun... Pe discovery am prins la un moment dat o emisiune despre disparitii misterioase sau ceva de genu... accidente aviatice...
E foarte haios tipul de care iti ziceam...Imi povestea ca se certa cu un vultur in parang si a inceput sa dea cu pietre in el ca ii face in ciuda ca vulturul zbura iar el nu... Si inca o chestie foarte comica a fost cand i-am spus ca ma tenteaza sa sar cu parasuta... Reactia lui (de aviator) a fost, citez "Esti in avion/elicopter... ai combustibil... ai un pilot apt sa piloteze... De ce sa sari?"

| Ben. a răspuns:

Si mie! tata a lucrat in aviatie militara si eram fascinat de MIG-uri. dar tata nu ma lasa sa ma urc decat in zlin-urile de scoala. ce n-as da sa mai fiu mic.

| Ben. a răspuns:

Erau alte vremuri elena

| alexdop21 a răspuns:

Cred ca o senzatie mai tare decat sa fii pilot este aceea de agent de handling, crede-ma ca am fost agent de handling si e super tare, pe bune cred ca e cea mai tare senzatie te uiti in sus cand decoleaza si te gandesti "bai asta s-a ridicat si datorita mie "! Oricum e prea tare aviatia

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Avioanele zboara! Si ador sa zbor cu avionul!
Atata stiu!

| florar a răspuns:

Da cautare la 'planes'si te saturi de avioane

| Pho3nix a răspuns:

Si mie imi plac.
Deocamdata n-am zburat cu avionul dar mi-as dori.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marea majoritate a avioanelor zboara, iar unele dintre ele mai si aterizeaza in conditii bune. laughing

| nicko a răspuns:

Decoleaza, zboara, se prabusesc si cateodata mai si aterizeaza.

| adynna_8265 a răspuns:

Zboaralaughing...imi place adrenalina:X daca as avea vreodata in viata ocazia sa "zbor" cu parasuta nu as rata`o pentru nimic in lumeee:X:X:X