Eu as alege un catel sfatul meu... E mult mai jucaus, prietenos... Cu capra ce faci? Nu te poti juca cu ea! Salut.
Da...am de gand.am mai avut si sunt mult mai dragute ca si catei, toti ati spus ca e mai bine catel,. va rog puneti-va in locul meu.cum ziceam, cel mai bun raspuns primeste f-u-n-d-a
Daca iti iei o capra te plictisesti de ea rapid.Capra iti da numai lapte dar cu ea nu te poti juca. Eu in locul tau as alege un catel sunt jucausi prietenosi iti ofera dragoste. Catzei pot sta cam 8 ore singurei daca nau pe nimeni langa ei.
Bah` nu stiu depinde de caine mai bine pe el intr-adevar si caprele sunt draguta cand is mici dar revenim ce faci thu plimbi capra cu lesa prin capitala? Asa mai bine alege caine bah` frate Ce naibi faci cu capra? Daca ai grija de caine bine nu se imbolnaveste si trebuie sa ai experienta cu caprele! 1. Fac raie de la unele alimente .2.Nu au caracter bun 3. Poti fi impus si poti muri!
Asa macar cu catelul 1.Pazeste curtea. 2. Te apara de hotii. 3Este smecher cand vrea si stie cum sa obtina ceva Alege cainele rade lumea de tine la Bucuresti auzi la tine,, Capra o pot duce la Bucuresti,, pai mai gandeste-te ca o sa rada de tine asa macar cu cainele nu vor rade! Bai nu ai spus daca stai la curte iar daca sai la bloc iti face la **** in casa I-a cainele! Laptele de la capra nu prea este bun loat fiert si apoi baut trebuie degresat si multe altele! Asa ca i-a cainele pa pup funda te rog!
Doamne fereste! Cum sa ai o capra ca animal de companie?
Eu zic sa-ti iei un catelus.Nu sunt atat de predispusi la boli cum crezi tu, si sunt mai draguti. Poti sa-l iei in brate, sa-l dai cu burtica in sus, sa-l mangai.Cum vei lua tu o capra in brate? Daca incerci te va lovi cu coarnele.Si in plus, capra face mizerie.Catelul cere afara.
Am inteles ca tu stai mai mult la tara, dar cand vii la bucuresti nu poti lua o capra cu tine!
Deci, eu zic sa alegi catel(am si eu unul, si e tare scumpic)
Iti urez mult succes, sper sa gasesti animalutul perfect!
Pote glumiti.ideea e amuzanta in primul rand am plimbat multe capre in lesa prin bucuresti si cred ca sunt foarte dragute si apoi capra nu da numai lapte, am mai avut si m-am jucat cu ea, ea se tinea dupa mine, ma alerga si era ssuuppeerr draguta...deci capra 0 voturi catel 8 voturi.alta opinie?