| Andreea99009 a întrebat:

Sky [Scai] e un nume frumos si potrivit pentru un bichon maltez?

Vreau sa-l cheme asa.E potrivit? Mie imi place mult...

Răspuns Câştigător
| Andreea2013 a răspuns:

Da, e foarte dragut...e important ca si tie sa-ti placa! :*

13 răspunsuri:
| darkgirl58 a răspuns:

Da e potrivit tinand cont ca e micut si "sky" nu mi se pare ca ar suna bine la un caine de rasa marewinking

| LiviuuuXD a răspuns:

E destul de simpatic numele Sky, e destul de potrivit daca tie iti place.

| Flynn2001 a răspuns:

Pare mai mult un nume de caine mare, de husky.

| iulia3208 a răspuns:

Este un nume potrivit.

| cățelușa56 a răspuns:

Bineinteles, pune-i ce nume iti place tie!

| iulia3208 a răspuns:

Este un nume potrivit.Si mie imi place.

| cristiiiiiii a răspuns:

Daca este mascul da cred ca e un nume frumos

| allison20 a răspuns:

Da, e potrivit. E un nume frumos pentru un bichon maltez.

| SlenderWomen a răspuns:

Daca tie iti place poti sa il pui

| bibiiiy a răspuns:

Why nott?puppy dog eyes E foarte draguttttpuppy dog eyes

| JamilaGizeh a răspuns:

SCAI s. (BOT.) 1. (Onopordon acanthium) ciulin, ghimpe, scaiete, (reg.) pălămidă, sita-zânelor. 2. (Echinops sphaerocephalus) rostogol, scaiete, (reg.) arici, căpățânoasă, măciuca-ciobanului. 3. (Cirsium vulgare) (reg.) crăpușnic, ghimpe, scaiete. 4. scai-albastru (Eryngium planum) = scai-vânăt, (reg.) mărăcini (pl.), samcă, buruiana-zmeului, spin-albastru, spin-de-mucedă, spinul-vântului, spin-vânăt, șipul-vântului; scai-galben (Centaurea solstitialis) = (reg.) pălămidă, vădană, zglăvoc-galben; scai-ghimpos (Centaurea calcitrapa) = ghimpe, scaiete, (reg.) vădană, pasul-dropiei, scai-mărunt, scaiul-dracului, scai-vornicesc; scaiul-dracului (Eryngium campestre) = (reg.) amărea, îndrăcită, rostogol, scăiuș, sperioasă, spin, tăvălici, buruiană-mucedă, căruța-dracului, iarba-măgarului, scaiul-vântului, spința-dracului, sporiul-casei; scai-vânăt (Eryngium planum) = scai-albastru, (reg.) mărăcini (pl.), samcă, buruiana-zmeului, spin-albastru, spin-de-mucedă, spinul-vântului, spin-vânăt, șipul-vântului.

Nu cred ca vrei sa-l strigi asa...laughing

| Andreea_Dinu_1995 a răspuns:

Da de ce nu? si eu am un bichon maltez si i-am pus numele zozo(de fapt matusa mea)si doctorul sa mirat

| Pisicutayna a răspuns:

E ffff frumos exact cum a spus si Andreea e important sa-ti placa tie...nu noua! Poate sa-l cheme oricum iti place tie! Poate noua nu ne place si tie da.Importanta e parerea ta happy