| anonimaalee29 a întrebat:

Sper sa fie buna categoria!
Azi am fost afara si m-am trezit ca mi se pune o insecta mare pe deget. M-am agitat si in final s-a dat jos.
Deci arata asa: cam de 3 sau 4 ori mai mare decat o albina obisnuita, posteriorul pufos si putin maro, apoi spatele cu 4 patratele galbene, delimitate de un negru, si capul rosu cu niste ochi negri, parca pictati.
Spuneti-mi va rog daca stiti ce ar putea fi, arata foarte interesant dar in acelasi timp m-a speriat fiindca nu am mai vazut asa ceva.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Bondar.

Răspuns utilizator avertizat
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Am impresia ca este o varietate de viespe; daca este aceea cunoscuta de mine, are intepatura foarte periculoasa

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Poate ai vazut o molie colibri. Da exista si sunt inofensive, se hranesc cu nectarul florilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ala nu era bondar asiatic?
Link catre poza: http://giurgiuveanul.ro/......c-SITE.jpg

| anonimaalee29 explică (pentru anonim_4396):

Nu. Avea corpul mai mare si capul rosu, fara par, putin lucios

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Tu, traiesti in Romania, nu? Ceea ce descrii tu pare a fi ceva bondar, insa nu am mai auzit de asa ceva in Romania. Ai specificat ca erai panicat si ai inceput sa te agiti. Poate nu ai vazut bine. Sau o intrebare mai buna, cum ai reusit sa vezi atata detaliu. Sigur nu esti ceva troll? rolling on the floor

| anonimaalee29 explică (pentru Bratu_Andrew_2000):

Am facut poza, si am descris acum ce am vazut in poza. Intrebarea nu am pus-o cand am vazut insecta. laughing

| elcosmin a răspuns:

Wow. Nu am auzit descrierea asta in viata mea. Singura insecta ciudata pe care am vazut-o in viata mea a fost o musca alba cu un ochi rosu si unu verde laughing