Vezi ce patesti daca iesi afara atat de rar, nici macar o musca sau bondar, nu recunosti.
Nu ma ocup cu stiinta insectelor ca sa le stiu pe toate si chiar daca as vedea ceva mai ciudat, nu as sti cum sa caut pe net sa ii gasesc numele
Nu-i nevoie sa te ocupi cu "stiinta insectelor" ci sa te comporti ca un om normal, iesind mai des afara, sa poti recunoaste o musca banala, de un extraterestru
Am impresia ca este o varietate de viespe; daca este aceea cunoscuta de mine, are intepatura foarte periculoasa
Poate ai vazut o molie colibri. Da exista si sunt inofensive, se hranesc cu nectarul florilor.
Sigur ala nu era bondar asiatic?
Link catre poza: http://giurgiuveanul.ro/......c-SITE.jpg
Nu. Avea corpul mai mare si capul rosu, fara par, putin lucios
Tu, traiesti in Romania, nu? Ceea ce descrii tu pare a fi ceva bondar, insa nu am mai auzit de asa ceva in Romania. Ai specificat ca erai panicat si ai inceput sa te agiti. Poate nu ai vazut bine. Sau o intrebare mai buna, cum ai reusit sa vezi atata detaliu. Sigur nu esti ceva troll?
Am facut poza, si am descris acum ce am vazut in poza. Intrebarea nu am pus-o cand am vazut insecta.
Wow. Nu am auzit descrierea asta in viata mea. Singura insecta ciudata pe care am vazut-o in viata mea a fost o musca alba cu un ochi rosu si unu verde