| RaulC2002 a întrebat:

Spuneti-mi ce ati alegi dintre chow chow white sau bulldog francez blue!
Ps-locuiesc la bloc

Răspuns Câştigător
| Ady117 a răspuns:

Păi atunci, îți recomand clar chow chow, mi se pare mult mai frumos.
Dar depinde, fiecare cu preferințele lui. Cred că din 100.000 de oameni, 90% ar alege chow chow.
Eu o să îmi iau Ciobanesc german când mă mut la casă. Nu sunt sigur încă, poate o să îmi iau altul, dar ciobănescul german îmi place mult.

7 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Bulldog, chow chow-ul e IMENS si BLANOS, nu te descurci cu el la bloc si il chinui,

| Ionut58282856 a răspuns:

Poti cauta astea doua nume pe google si iti da si informatii omule. Vezi ce ti se potriveste sau consideri ca e pentru tine. Vezi ca depinde si cum e cainele ca personalitate nu doar ca aspect.

| Ady117 a răspuns:

Chow chow white e mișto rău, dar e cam mare, dacă crezi că te descurci, chiar e frumos.

| RaulC2002 explică (pentru Ady117):

Pai am experienta in domeniul animalelor in special cainii iar cainele de rasa chow chow e de talie medie si poate trai in apartament din cauza ca nu sunt foarte activi

Daca ai experienta eu iti recomand malinois deoarece e o rasa deosebita.
E asemanatoare ciobanescului german doar ca are un caracter mai puternic

Ps maine imi cumpar un chow chow

| Ady117 a răspuns (pentru RaulC2002):

Nu am experiență, am avut o singură dată un câine mic la bloc... Dar învăț eu. Îmi plac mult câinii, deci o să învăț repede.

| Ady117 a răspuns (pentru RaulC2002):

Păi atunci, îți recomand clar chow chow, mi se pare mult mai frumos.
Dar depinde, fiecare cu preferințele lui. Cred că din 100.000 de oameni, 90% ar alege chow chow.
Eu o să îmi iau Ciobanesc german când mă mut la casă. Nu sunt sigur încă, poate o să îmi iau altul, dar ciobănescul german îmi place mult.

Întrebări similare