| AlexShadow26 a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce animal sa-mi iau dintre hamster si porcusor de guinea?

Răspuns Câştigător
| Frontal a răspuns:

Ca personalitate...majoritatea hamsterilor nu stau locului o clipa, pe cand porcusorii pot sta foarte bine in brate.Dar daca se sperie in timp ce sunt in brate pot zgaria destul de rau cu ghearele de la labutele din spate, incercnd sa fuga intr-un loc retras.Hamsterii sunt nocturni,deci te poti juca cu ei numai seara,cu porcusorii si ziua. Cerintele pentru intretinere nu sunt complicate la nici unul, doar ca la porcusorii de guinea trebuie sa le faci curat zilnic, pe cand la hamsteri daca le faci de 2 ori pe saptamana e totul ochiar porcelushii au un miros mai puternic care la hamsteri nu prea se simte.
2. Ambii au nevoie de atentie precum un caine
3. Pretul (cel putin asa stiu eu) Hamster 8-20 lei; Porcusor de Guineea 10 - 100 lei in functie de rasa
depinde de tinewinking

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Sophie90 a răspuns:

Hamsterul se pierde mai repede (in caz ca il scoti din cusca lui)findca e mai mic eu zic porcusor de guineaia.
P.S: o prietena de-a mea a avut hamster si il tot perdea prin casa

| Chrysk2 a răspuns:

Un hamster, dar cand face pui e de lucru cu ei happy

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Eu am hamster si este foarte dragutlove struck
Merita sa-ti iei unu`!

| Bibi16 a răspuns:

Hamster!
Este un animal micut si dragut!

| rolfenstein a răspuns:

Ambele animale sunt destul de dragastoase. difera doar marimea.acuma tu alegi nu noi.

| katycc a răspuns:

Eu mi-as lua hamster pentru ca este mai mic si face mai putina galagie decat un porcusor de guineahappy

| PrincesS_1335 a răspuns:

Hamsterhappy

| Alexandra_8759 a răspuns:

Hamsteri sunt mult, mult mai simpatici si traiesc mai mult happy

| tobita123 a răspuns:

Porcusor de guineea deoarece si eu am unul si are 4 ani hamsterii mor repede