| pix a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog niste rase de caini (pentru a oferi cadou cuiva). Sa fie mici si simpaticilaughing!

14 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

Shitzu,caniche pitic,pincher pitic,pechinez,fox terrier,Yorkshire,Toy terrier, chihuahua, schnautzer pitic

| ღNameღ a răspuns:

Beagle e cea mai frumoasa rasa

| Anaisssss a răspuns:

Draga,cainele este un cadou pe viata, esti sigura ca persoana respectiva vrea un caine? stie ceva despre caini?

| pix explică (pentru Anaisssss):

De ce esti atat de revoltata? De unde stii ca eu nu cunosc acea persoana de o viata? Iti dai seama ca nu ma trezesc eu asa,, gata! un caine iti iau!"...si normal k stiu.

| Anaisssss a răspuns (pentru pix):

Nu sunt deloc revoltata.Nu ai dat prea multe amanunte,"sa fie mici si simpatici", ce rezulta de aici? Ca nu te intereseaza decat sa fie draguti.Imi pare rau daca m-am inselat.

| Anaisssss a răspuns (pentru pix):

Nu sunt deloc revoltata. Avand in vedere ca nu ai dat prea multe amanunte, ci doar"sa fie mici si simpatici", ce poti crede? Ca nu te intereseaza decat aspectul lor.Na,imi pare rau daca m-am inselat

| pix explică (pentru Anaisssss):

Nu.i nimic!happy

| MyObsession a răspuns:

Presupun că vroiai să zici de talie mică. Shizu,Bichon[maltese],Yorkshire terrier toy,Shar Pei,Canishe.
Mai poţi să îi iei şi pui,care să crească mare, de talie mare:
Labrador
Schnauzer
Retrivier
Husky, e cam greu de căutat
Beagle
Ciobănesc german şi mioritic

| vgbr a răspuns (pentru MyObsession):

De ce neaparat maltese? Dintre toate rasele de bichoni astia sunt cei mai putin simpatici.mai sunt si havanezi si coton de tulear si bolognezi happy

| callie2 a răspuns:

Beagle sau chihuahua

| adrian9811 a răspuns:

Sal nu-mi vine in minte decat : pichinez, chiuaua. sau daca vrei din aia care se fac mari intr-un an sa zis poti da cadou un hasky, sau labrador cam atat imi vine in minte acum

| AnDee23 a răspuns:

Poate un bichion

| catty98 a răspuns:

Un chine mic as zice:pomeranian e foarte frumos si mai ales cand sunt mici sunt absolut magnifici, iar mari :Kuvasz

| catty98 a răspuns:

Un chine mic as zice:pomeranian e foarte frumos si mai ales cand sunt mici sunt absolut magnifici, iar mari :Kuvasz.

Întrebări similare