| z0rel a întrebat:

Spuneti-mi va rog cum imi pot face cainele (este boxer) rau cu alti caini? FUNDA happy

6 răspunsuri:
| Noya99 a răspuns:

Salut,eu am auzit ca,cainii sunt rai atunci cand sunt negrii in cerul gurii, am auzit la unii oameni ca cica daca le dai piper se fac rai dar nu stiu daca si cu oamenii, cel mai bine ar trebui sa il duci la un dresaj, dar sincer, boxeri nu sunt o rasa de caini raihappybafta

| Allin_Allynutzu_2000 a răspuns:

Poti face fara sa il duci la dresaj il inveti de mic sa fie rau adica il enervezi in strangi de bot etc si va deveni rau sper sa fie de ajutor

| AlinAdrian1992 a răspuns:

Chestia cu lovitul cainelui peste bot este o mare tampenie. Cainele trebuie sa asocieze mana cu mangaiere nu cu lovitura. Spune-ne ce varsta are cainele. Daca este inca mic este oarecum normal sa nu fie rau cu alti caini. Boxer-ul este o rasa foarte buna pentru paza. De ce ai vrea sa il faci sa fie rau cu alti caini?

| AnonimSs a răspuns:

Se spune ca caini devin mai rai daca ii pui pe lant sau pur si simplu du-l la dresaj.
Sper ca te-am ajutat!;-)

| kar1GaNNN a răspuns (pentru AnonimSs):

" ca cainii " laughing

| kar1GaNNN a răspuns (pentru AnonimSs):

Incearca sa il prinzi de bot si sa il strangi ca sa-l doara si el te va musca ( in joaca ) si chiar daca te musca real ii dai peste cap sa stie ca nu are voie sa muste stapanu.
Incearca sa nu il lasi pe langa ceilalti caini, pe strada fiindca se da pe langa alte potai si va devenii fricos ca ceilalti din jurul lui.
Succes!