| xaxi a întrebat:

Spuneti-mi va rog niste statusuri despre viata, prietenie in limba rusa, se poate si in romana

10 răspunsuri:
| kaTTsu a răspuns:

Scrie ma ce vrei tu, nu trebuie sa fi plagiator, am mai spus-o si o mai spun,
Sunt 3 categorii de oameni :
1)Cei care se las dusi de val. Sunt docili si creduli.
2)Cei ce stau impotriva valului, cei ce sunt colerici si "duri" cu un temperament brutal si foarte taiosi in gandire.
3) Si mai sunt cei care produc valul happy ( aia da oameni)

P. S Deprindeti ceva din ce v-am spus este foarte important. Va ajuta mult.

| Anaalex520 a răspuns:

Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.

Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"

"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html

| DenisaAchimop a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune,

Sper sa iti placa

| PrettySmile a răspuns:

*Будущего еще не существует, прошлого уже нет, а настоящее, пока мы его осознаем, становится прошлым.
*Музыка — единственный верный друг, который никогда не предаст и не изменит. Всегда разделит твоё настроение — погрустит и порадуется вместе с тобой.

*- Дочь сходи в магазин,- А волшебное слово?- Интернет отключу,- Уже бегу!
*Пусть твоя улыбка изменит мир, но не позволяй миру, изменить твою улыбку.
*Cлабые скажут "не судьба", сильные скажут "я попробую еще раз", а самые сильные скажут "я буду попробовать до тех пор, пока все не будет так, как я хочу
*Детство- это когда свой возраст можно показать на пальцах... Когда из-за любви не бывает больно... Когда есть деньги, нет денег, тебе всё равно, Когда вообще нет проблем. Святое время, а мы так хотели повзрослеть.
*У меня красивые подруги! Чтобы спасти этот мир - нам достаточно собраться вместе! ​
*Друг- такое маленькое слово. И так легко его сказать, и сколько с ним хорошего родного. Но только им не каждый может стать.
*Можно закрыть глаза на то, что видишь, но нельзя закрыть сердце на то, что чувствуешь...
*Цените людей, которые приходят в те моменты, когда плохо не им, а вам.
*Умереть за любовь не сложно, Сложно найти такую любовь, за которую стоит умереть.
*Жизнь это лестница, и когда будешь подниматься по ней - здоровайся, чтоб когда спускаться, не было стыдно.

| xKriisten a răspuns:

-Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine.
-Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala.
-Viata e la fel cum ai interpreta in public un solo de vioara, invatad stiinta instrumentului pe masura ce canti.
-Cel mai bine si-a flosit viata cel care s-a bucurat cel mai mult de ea.
-Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.
-Viata – o plimbare spre somn.
-Viata se masoare in functie de rapiditatea schimbarii, sccesiunea influentelor care modifica fiinta.
-Viata este o instructie perpetua in cauza si efect.
-Poti sa traiesti o suta de ani, daca renunti la toate acele lucruri care te fac sa-ti doresti sa traiesti atat.
-Viata este ceva ce toti ar trebui sa incerce macar o data.
-Viata e ceva ce ti se intampla atunci cand nu poti sa dormi.
-Nu e adevarat ca viata este o nenorocire dupa alta; este o nenorocire continua.
-Viata e prea importanta ca sa o iei in serios.
-Primul pas pe care trebuie sa il faci ca sa obtii tot ce vrei de la viata este asta: Hotaraste-te ce vrei.
-Tragedia vietii nu este ca se termina atat de repede, ci ca asteptam atat de mult sa o incepem.
Sper sa fie bune tongue

| Veronika25088 a răspuns:

Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…

Жизнь научит прощать, но не забывать Смотреть, но не видеть Слышать, но не верить Целовать, но не любить Уходить, но не возвращаться.

Какой н***** парень? У меня есть лучшая подруга, которая и обнимет, и поцелует в щеку, и скажет "Я люблю тебя!"

| GalaxyCat a răspuns:

Главное жить. Главное любить. Главное верить.