anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stateam si ma gandeam sa fac un blog dedicat oarecum animalelor pentru ca am o dragoste mare fata de ele. Dar nu prea am idei ce as putea scrie pe un asemenea blog. Ceva Sugestii? Si cum as putea numi acest blog? Amintesc ca este dedicat animalelor si poate contine orice este legat de ele happy Funda mare si frumoasa! Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Nisi a răspuns:

Pai.blog-ul sa-r putea chema : SOS Pets! ai putea sa scrii acolo cum sa aii grija de un caine! Stiri de astea captivante! caute pe google stiri imortante despre animale sau asa ceva! sper ca te-am ajutat pupwinking

| Rosalline a răspuns:

Hmmm:luvanimals.Si eu iub f mult anim. poti sa le sortezi(caini,pisici,pasari,hamsteri,pesti,reptile,etc)sa scrii despre ele cum poti sa le cresti,cum sa le hranesti, cum sa le oferi un adapost, chestii din astea. daca termini blogu sa-mi zici si mie big grin

| Λl๓a a răspuns:

Il putem face impreuna?

| Λl๓a a răspuns:

We ♥ animals! poti face mai multe categorii de animale si alte chestii interesante ( Ex: la caine - trucur de dresaj; rase de caini; hranire; etc. mai vezi si tu prin dog magazine), poze cu animale, centre veterinare, sfaturi de ingrijire si stiri interesante.