Kiddo, ce zici tu acolo nu se poate. Daca parintii au pedigree, automat puii il primesc. Ori are doar unul din parinti pedigree, ori te-a mintit cineva.
Referitor la pret : Nu o sa gasesti un golden cu pedigree la 10 mil. Undeva la 500 euro probabil.
Iar eu una nu l-as recomanda pentru un apartament mic si cu atat mai putin in grija unui copil ( nu stiu cati ani ai ), din cauza ca e un caine mare, energic, care are nevoie de o "mana de fier".
E recomandat sa traiasca cu copii, dar pana acolo, are nevoie sa fie educat de o persoana cu mai multa autoritate. Iar ca timp acordat, ii trebuie cateva ore bune de alergat pe zi pentru a fi linistit in casa si pentru a creste armonios.
Pai, i dont get it! de ce nu iti iei fara pedigree? de ex. eu am gasit un golden de 2 ori mai ieftin ca unul cu pedigree. faza tare era ca cainele nu are actul aceala care atesta originalitatea cainelui . dar el e rasa pura [parintii au pedigree]. deci mai bine iei unul fara si dai pana in 1000 lei, decat sa iei unul la 400-500 euro
Anca, nu-i asa. Trebuie sa te duci cu cainii nu stiu unde si sa le dea un act ceva. care costa niste bani . got it? [cainele meu nu are actu ala, da parinti lui au pedigree.]