| IonutPetre12 a întrebat:

Stie cineva ce caine este acesta acesta Https://imgur.com/a/xZJprl3? Daca e ciobanesc caucasian sau carpatin.Eu cred ca e caucasian

12 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Ai uitat sa adaugi linkul, așa fără nimic nu suntem clarvăzători.

| Ineys a răspuns:

Care caine?

| MihaelaDart a răspuns (pentru IonutPetre12):

Nu îți poți da seama rasă lui din moment ce nu este pozat din fata, așa din lateral nu ai cum sa ii ghicești rasă. Nu este o poza clară.

| IonutPetre12 explică (pentru MihaelaDart):

Am poza cu tatal lui.doar mama nu o stiu https://imgur.com/a/f9GhuL9

Daca il tin langa un bichon, sa se invete cu el de cand e pui, e vreo problema? Adica sa nu l muste cand creste

Stai linistit, cat sunt crescuti de mici, nu sunt agresivi. Eu avand un ciobanesc grecesc l-am adus de pui cu o catea pe care o aveam deja adult (in varsta de 8 ani) Border Collie metis cu Terrier. Acum dupa 1 an sunt cei mai buni prieteni, sunt nedespartiti. Puiul de ciobanesc care acum are 1 an si 4 luni o protejeaza pe catea cat si pe noi, familia.

Posibil sa fie caucazian desi daca nu ii stii mama poate sa fie corcit cu o alta rasa. Vei vedea cand va creste, in jurul varstei de 7-8 luni va prinde contur si iti dai seama mai bine. Asa mai greu. Si al meu care este ciobanesc grecesc abia la varsta de 7 luni avea fizionomia de labrador. Al meu este pufos ca si ciobanescul grecesc, constitutia este trecut de jumatate, in sensul ca un ciobanesc din rasa lui ajunge pana la 60 kile la varsta de 2 ani, cand devine adult, iar el are in momentul asta in jur de 35-40 kg (dupa ochi), iar caracterul docil al labradorului cu toate ca in cazul in care alti caini vor sa ne atace cand mergem la plimbare sau persoane cu intentii rele, ne ia apararea, este un caine foarte bun in paza si protectie.
Cat si medicul veterinat iti poate spune despre rasa si bineinteles cand este mic sa nu eviti vaccinurile varstei lui.

L ati dus la dresor special, sau l ati invatat dumneavoastra?

Eu l-am dresat începând cu vârsta de 3-4 luni, oferindu-i recompense atunci când executa comanda bine.