Ei bine scapa de tot tot ce ai pe pat si baga-le la spalat apoi du-te la farmacie si cumpara-ti ceva de paduchi si da-te pe par nu trebuie sa ai acum ca se pun ei pe par mai ales daca parul este curat [asta nu inseamna ca trebuie sa stai nespalata ] asa iar pe covor, ori il arunci afara si il cureti ori il periezi cu apa si otet amestecate :* a da si cumpara-i si cainelui o zgarda pentru orice eventualitate.
Sunt purici. poti sa incerci sa cumperi zgarda de purici si sa tai bucati si sa o pui peste tot poate scapi de ei.
Ce mai face pisicuta bolnava? e bine?
Nu e prea bine..., din pacate... a murit.
Vaaaiii... condoleante, stii, daca nu as fi avut si eu o pisicuta, nu as fi asa de trista, si eu am plans ca nu a venit 2 zile acasa, daramite tu. imi pare asa de rau...
Sunt purici 100 la 100% si ca sa scapi de ei trebuie sa iti pui lenjeria si haniele la spalat si tu trebuie sa faci baie ai sa vezi k vei scapa de asa ceva!
Aia sunt purici. fa o curatenie generala, in genul "dau totul la o parte, chiar si mobila, tot", si du-te la farmacia veterinara ci cere REGENT si daca nu au cere ceva care are aceeasi compozitie(se amesteca o fiola la 2 litri de apa, ca sa fie mai puternica) si atunci cand faci curatenie pulverizezi si cu ala. asa nu vei mai avea probleme cel putin 2 ani.