| OanaPissy a întrebat:

Stie cineva cum exploateaza pisicile oamenii?
Dau fundita

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ai auzit tu ca pisicile exploateaza oamenii? Poate vrei sa spui ca sunt lingusitosre si in felul acesta obtin ce vor! In Asia, prin China pot spune ca situatie este inversa decat zici tu, oamenii mananca pisicile. Eu am pisici dar nu ma exploateaza nici una! Pana in prezent! Cine stie ce o sa fie in viitor!

| Zenithf a răspuns:

Wow, da tu esti pisicuta, tu trebuie sa stii ce mai bine dintre noi toti.winking
Adevarul este ca pisicile nu exploateaza oamenii, doar profita de slabiciunile unora, si nici asta nu este 100% corect.
Pisicile mature sunt foarte "antisociale, dar puii sunt foarte dependenti de mamica lor (si trebuie sa mentionez, pisicile sunt unele din cele mai bune mame). O pisicuta crescuta de mica in casa se atasaza de persoana care o ingijeste ca si de o mama, si ajunge sa fie partial dependenta de persoana aceasta pentru toata viata. Nu pot spune aici ca pisica exploateaza sau profita de slabiciunea persoanei respective, ci mai degraba este o relatie in ambele sensuri, pisica are incredere in persoana respectiva cum ar fi avut in propria mama.
Sper ca am lamurit lucrurile un pic, sau ca nu le-am facut mai incalcite... laughing
paa

| Cautraspuns a răspuns:

Da.Am vazut chiar mai devreme niste copii "tampiti" care se jucau cu o pisicuta. O luau de coada, o puneau pe o teava, ea aluneca si cadea, apoi ii dadeau cu picioarele...Asta inseamna "a te juca" pentru copii din ziua de azi! Am incercat sa ma abtin dar nu am putut, asa ca m-am dus si i-am intrebat daca le-ar place sa le dau si eu cate un picior big grin Cred ca in urmatoarea secunda m-au parat parintilor... dar sincer nu ma intereseaza laughing

Întrebări similare