anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva daca este posibila dresarea lupilor si folosirea lor ca animale de companie?(lup, nu caine lup)Va multumesc anticipat.

7 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Lupul, este lup... oricat l-ai dresa, instinctul de fiara si chiar de sef, va recidiva si, odata si odata tot ca in haita va actiona. De ce vrei sa fii tu primul care sa-i cazi in gheare?

| Parintele a răspuns:

Din cate stiu eu este imposibil sa-l dresezi astfel incat sa-l scoti la plimbare prin parc fara sa-i curga balele daca vede un iepuras...hee hee Mai degraba poate obti o autorizatie sa-l ti in curte undeva intr-un spatiu destul de mare si ingradit.

| asya a răspuns:

Da este posibila dresarea lor...la fel ca a tuturor animalelor salbatice! Insa nu cred ca pentru companie caci un animal salbatic tot salbatic ramane si dupa dresaj! Mai bine iti cumperi un catelus lup... Pupici!

| bruno9432 a răspuns:

Este posibil, dar interzis de lege. Un animal salbatic va fi mereu imprevizibil pentru ca genetic are cu totul alte instincte decat un catel, e cam riscant. In plus, de ce sa il chinui?!?

| papushikroz a răspuns:

Da.Este posibila dresarea lor dar numai daca incepi sa-i,, domesticesti" de cand sunt pui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lupi salbatici nu dar caini lupi ii dresezi cel mai usor din toti.nu stiai?

| adinescu a răspuns:

Nu cred ca este legel sa ai un asemene animal ca animal de companie