Sincer,la PetShop se gasesc aceste rase de caini
Cum ar fi, in anul 2011 voiam sa imi cumpar o pisica, am umblat in toate magazinele de animale pana am aflat de un domn foarte de treaba care vindea pisici. Ziua urmatoare am fost la el, si mi-am luat pisica la un pret foarte acceptabil!
Eu iti sugerez sa cauti pe net oameni care vind caini la ei acasa, deoarece preturile sunt mult mai acceptabile decat la PetShop! Totusi, trebuie sa ai mare grija la cine te duci sa iei un caine, deoarece sunt multi care pot sa iti ia mai multi bani iar cainele sa aiba o boala sau sa fie ranit!
Sper ca ti-am fost de folos!
Funda?
Uite : daca omul ti-l da pe gratis, ori ti-l da de pomana ori e prost.400 ron sa ii faca pedigree (ca altfel nu se recunoaste ca sre de rasa) 120 ron microcip (ca trebuie inregistrat obligatoriu) 60 ron pasaport, 200 ron vaccinuri deparazitari si vizite la veterinar. 100 ron mancarea pana la 8 saptamani, ca mai repede nu poate sa il dea=> 880-820 ron (fara pasaport). Asta inseamna ca omu' trebuie sa fie si prost sa il dea gratis.
Poate gasesti, iar cel care ti-l da gratis probabil ca are prea multi fi vrea sa scape de ei. Ca tot n-ai bani, sa stii ca daca treci pe la adapost nu mori.
Am fost la adapost, si am adoptat un catel de 1 an.Cel pe care vreau sa il cumpar acum este pentru sora mea, care isi doreste mult una dintre aceste rase, si inteleg ca nu o sa mi-l dea nimeni gratis dar am vazut si cu preturi mai mici insa nu erau din Constanta.
Da, intr-adevar, preturi mai mici sunt. Eu de exemplu am vrut foarte tare rasa chow chow. Si in judetul meu nu era. Asa ca l-am luat din alt judet, din Braila. Mai tarziu au aparut si in judetul meu cu 200 ron mai ieftini.
JockerStoica întreabă:
Deniissel întreabă: