Parerea mea este:
In primul nr normal ca iti da mai multe piese, dar in al doilea o piesa, in al treilea o piesa, in al patrulea o piesa s. a.
Ai vazut ca vor fi multe piese deci 7 lei e primul nr da?, deci urmatoarele vor fi 10 lei parca.
Decat sa-ti cheltuiesti banii nu mai bine te duci la un magazin si cu jumatate sau chiar mai putin din banii pe care i-ai da pe acele reviste in total iti iei ceva sa-ti asamblezi, sau un joc interactiv de varsta ta sau ceva care iti place si ti-l doresti de mult sau o carte uite o enciclopedie despre corabii.
Intradevar revista este super, dar chestia este ca acum este 8 lei, primul numar, de la al 2-lea o sa se faca peste 10 lei si daca pierzi vreun numar nu poti sa mai faci vaporul, va fi incomplet, eu una am fost entata sa o cumpar dar am renuntat.
Merita! nu este adevarata faza cu daca pierzi un numar s-a dus tot! daca ai pierdut un nr in ziua in care apare pana la sfarsitul saptamanii la orice chiosc de ziare mai primesc reviste! ma rog e cam tarziu acum dar daca te-ai apucat de ea nu te lasa descurajata ca ai pierdut un nr! si iti dau un sfat: pe viitor vorbeste cu vanzatoarea de la chioscul de ziare sa iti pastreze un numar in fiecare saptamana pentru ca tu nu poti ajunge miercuri sau cand apare ( nu stiu cand apare pentru ca eu mi-am urmat sfatul si trec mereu vinerea pe la chioscul de ziare)
P.S. si eu am pierdut nr 2 si saptamana urmatoare l-am gasit si inca ceva daca cauti binepoti gasi si nr 1. Sper ca te-am ajutat!
E super ideea celor de la Deagostini, si haideti sa fim sinceri cine isi permite sa dea 15 mil odata pe un kit. si in plus pe lanaga asta mai aveti si o enciclopedia despre galeoane, corabii... ca sa nu mai vb de satisfactia pe care o voi avea cand voi termina corabia. Sunt incepator in domeniu, adevarat ca e cam lung timpul dar un lucru bun se face in timp... pentru mai multe detalii cautati pe google deagostini.ru ceva cu forum in rusia sa ajuns pe la nr. 60 parca si puteti vedea cate piese contine fiecare numar.
Nu se merita. este pe numere si daca cumva pierzi un nr s-a zis toate munca si toti banii pe care i-ai dat. poti sa iei din mall-uri corabii & suveniruri la un pret de 30-40-50 RON depinde de marime. daca ai lua toate numere pretul crescand tu ai ajunge cam la 1 milion si ceva de aici iei tu singura deciizile bafta
Deniissel întreabă: