| Zoey112 a întrebat:

Stiti ceva retete de torturi pentru caini?

14 răspunsuri:
| xBya a răspuns:

Dafuq, girl? Vrei sa-ti torturezi cainele sau sa-i faci un tort?

| Zoey112 explică (pentru xBya):

Vrea sa ii fac ceva bun de mancare ce e neinregula cu asta?

| alexandruth a răspuns:

Http://suntfericita.manager.ro/......a-1287.htm Plus ca nu e deloc recomandat sa ii dai zahar. Cumpara-i mai bine o conserva cu carne.;)

| Zoey112 explică (pentru alexandruth):

Stiu ca nu au voie chestii dulci, dar nu sti ceva retete care sa nu contina zahar. anul trecut i-am facut un tort din banane si inca ceva, dar nu mai stiu exct cum.
deci daca ai putea sa ma ajuti happy

| alexandruth a răspuns (pentru Zoey112):

Incearca o conserva de carne dedesubt, pune pe langa ea ceva fructe nu prea dulci (mere, kiwi, care ti se par mai accesibile) si deasupra pune si tu ceva frisca fara zahar. happy

| Zoey112 explică (pentru alexandruth):

Ok mersi happy

| xStefiy a răspuns:

Orez fiert,amestecat cu carnita fiarta si tocata, de curcan, in cazul nostru, totul pus la racit intr-un bol rotund, si pe urma rasturnat pe farfurie.In bol am pus folie si pe urma am turnat compozitia, pentru orice eventualitate sa nu se lipeasca.Am decorat cu morcovi fierti si crenvusti. Fundita, Vot?

| Zoey112 explică (pentru xStefiy):

Mersi happy

| xStefiy a răspuns (pentru Zoey112):

Vot, Vunda?

| xStefiy a răspuns:

Http://www.animale.ro/forum/showthread.php? 42026-Reteta-tort-pentru-caini-si-alte-quot-delicii-quot gasesti aici mai multe...

| andys4u a răspuns:

Esti nebun/a... altu n-are bani de paine si tu faci tort la o javra paduchioasa

| alexandruth a răspuns (pentru andys4u):

Mai bine taci, nu stii cum e sa ai un caine.

| Treat10 a răspuns:

Doamne dar terminati, mi se pare ceva normal sa faci tort cainelui tau, si eu vreau sa ii fac pentru prima aniversare, si nu e tortura, plus ca torturile pentru caini nu se fac cu ciocolata, nici nu zahar, sunt torturi speciale si chiar se pot comanda online si cainele nu se îmbolnăvește, e mai mult un fel de prăjitura decat tort

| Bia_Awwr_1999 a răspuns (pentru Treat10):

Imi puteti da un cont online pentru tort de caine multumesc