| Ramonna18 a întrebat:

Stiti o solutie pentru sters blanita din jurul ochilor la Bichoni care sa dea cu adevarat rezultate? Am un Bichon Maltese de un an si 3 luni si are blanita patata in jurul ochilor. Nu-mi place cum arata deloc pentru ca este alb tot si cu pete maro pe fata.Am incercat niste solutii speciale pentru curatarea zonei dar nu a dat nimic rezultate si totusi am vazut alti catei care nu au problema asta. Medicul veterinar mi-a spus ca este normal sa aiba blanita maro pe la ochi pentru ca este o caracteristica specifica rasei. Oricum eu am mai tunso pe sub ochi si parca nu mai arata asa rau dar nu o pot tunde de tot.Stiti voi un produs bun care sa ma ajute?

9 răspunsuri:
| AiDuTzA a răspuns:

Iei un servetel umed si o stergi in zona speciala. Asa fac si eu la Bichon-ul meu!happy Succesbig grin

| AsinedxD a răspuns:

Salut si eu am Un Bichon maltese Si am incercat cu multe solutii luate de la pet Shppuri dar nici una nu a dat rezultate:\ Pt ca acel lacrimi acid toot se vor face happyTotusi eu iti recomand,, Hery"este o sticluta mica costa cam 18 lei happy
Fundahappy?

| Ramonna18 explică:

Da dar servetelul umed nu ii decoloreaza blanita aia patata...

| Any_6060 a răspuns:

Cu ceai de musetel sau cu apa oxigenata. Ai grija sa NU ii ajunga in ochi apa oxigenata, doar pe blanita.

| sufletzel a răspuns:

Nu cred ca exista. Cred ca le-am incercat eu pe toate... Si niciun rezultat.
Incearca niste Kanamicina de la farmacie umana. E impotriva infectiilor oculare. Poate are vreo infectie. La catelusa mea nicio solutie nu a dat rezultat si dupa ce a facut un an a inceput sa aiba lacrimile incolore, nu rosii cum erau inainte. Nu pot sa spun ca se intampla asta din cauza Kanamicinei, dar in prealabil am tratat-o cu Kanamicina pentru ca o trasese curentul la ochi. Si la un moment dat au inceput sa fie lacrimile incolore.
Bafta!

| La_9022 a răspuns:

Din cate am iteles, trebuie curatata zona zilnic pentru a nu avea pete.

http://webcache.googleusercontent.com/......tp?/search

| La_9022 a răspuns:

Din cate am inteles, trebuie curatata zona zilnic pentru a nu avea pete.

http://webcache.googleusercontent.com/......tp?/search

| White_Dydy_1993 a răspuns:

Buna, ai reusit sa găsești ceva bun până la urmă? trec prin aceiași problema