| Funditza88 a întrebat:

Stiti pe cineva care sa vanda catei pomeranian sau bichon maltez la pretul de 100lei-250 lei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde daca ii vrei cu actele necesare sau nu.Ce stiu sigur este ca cineva a luat un bichon maltez.Cunosc persoana.A costat 300 euro cu carnet de sanatate, vaccinuri si transport la domiciliul.Restul nu m-a interesat. daca nu ma insel, firma respectiva se afla undeva in Moldova, zona Iasului.Mai mult...nu stiu.Eu am un bichon maltez si vb cu el ca si cu un om.Mult noroc.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un bichon maltez la pretul asta, poate de la o cunostiinta sau cineva la mare stramtoare financiara.
Poti scrie aici:www.canisapremium.ro sau poti suna la:0733211977; 0748794117; 0765411252.
Livreaza la comanda si cu actele necesare si se deplaseaza cel putin in localitatea ta de domiciliu. Poate reusesti sa negociezi cu ei.Iti garantez ca sunt foarte seriosi.Mult noroc.

| Funditza88 explică (pentru anonim_4396):

Ms de tot, dar stii cumva vce pret au cainii ca pe site nu afiseaza?

| Funditza88 explică (pentru Funditza88):

Ce nu vce

Cat te-a costat bichonul tau?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Funditza88):

Baiatulmeu,ca asa imi place sa ii spun, este mare, are 4 ani si jumatate.Dar tot 300 euro am dat pe el attunci cand l-am luat,(cat pumnul) si fara acte.

Te-a costat ceva. Dar sper ca voi reusi sa negociez cu cineva sa mi-l lase la 200 lei. Ca ai mei l-ar lua nici cu 100 lei, desi nu mai sunt deloc un copil si sunt in stare de el.

Nu imi pare rau.Repet:este ca si baiatul meu.Doarme cu mine si intelege tot ce spun. Daca reusesti sa iei un bichon maltez, scrie-mi oricand si te voi invata tot ce stiu, cu mare placere.Mult noroc.

Depinde daca ii vrei cu actele necesare sau nu.Ce stiu sigur este ca cineva a luat un bichon maltez.Cunosc persoana.A costat 300 euro cu carnet de sanatate, vaccinuri si transport la domiciliul.Restul nu m-a interesat. daca nu ma insel, firma respectiva se afla undeva in Moldova, zona Iasului.Mai mult...nu stiu.Eu am un bichon maltez si vb cu el ca si cu un om.Mult noroc.

| AndreaBianca a răspuns:

Nu o sa gasesti bichon maltez la 100-250 lei pr mea a cumparat un bichon la 1000 de lei

| Funditza88 explică (pentru AndreaBianca):

Ms pentru raspuns Andreayutza si eu am vazut preturi tot cam asa la bichon maltez cunosc si eu pe cineva care a dat pe el 100euro la oferta. Ms pentru raspuns

| AndreaBianca a răspuns (pentru Funditza88):

Npk