| ForbiddenLove a întrebat:

Stiti unde as putea sa fac cursuri de dansuri streetdance in sibiu? Voi faceti asa ceva?

3 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

StreetDance nu inseamna numai dans, imbinam dansul cu distractia, buna dispozitie si spirit de veselie, pe langa petrecerile organizate in Bucuresti, periodic mergem sa ne distram si prin alte locuri. Sa enumeram cateva : Sinaia Azuga Predeal Busteni Rasnov Sibiu Olanesti Constanta Costinesti Mamaia si lista continua.
Iarna ne aduce aminte de munte, zapada, patinoar, vin fiert, partie si toata magia oferita de o excursie la munte, de data asta revenim la Predeal.
3 zile pline de distractie 5 - 6 - 7 februarie, cucerim tot ce ne iese in cale, explozia noastra de energie invadeaza Predealul si totul va fi la picioarele noastre.

Avem o vila si inca ce vila 42 de locuri ( capacitate totala ) adica va fi casa noastra!

Transport, tur - retur cu autocarul.

Program? ce rost are sa il spun acum pentru ca il facem impreuna

Ce facem acolo? majoritatea dintre voi stiti, super poante, plimbari, gratar ca de obicei, dans rectific mult dans, ne dam cu ce apucam pe partie si multe altele ramane sa le descoperim acolo

Ah am uitat sa va spun, avem si cel mai bun pret :
3 zile, 2 nopti cazare, transport inclus, tur - retur - totul la doar 180 lei la o asemenea oferta in plin sezon montan e greu sa spui nu

Rezervarile se fac pana la data de 20 ianuarie ( in cazul in care mai raman locuri ) rezerva acum un loc la nr 0726. 654. 529 sau ymess: streetdance2010
Locuri disponibile - 42

Iarna asta fac tot ce imi trece prin cap la Predeal plecam sa ne dam cu un capac zapada e calda iar mainile sunt reci daca vii cu noi, nu o sa mai vrei sa pleci!

Living Dance, creeaza, tu vino si danseaza

| SmileAna a răspuns:

Hei,faceau la ritmic dar vad ca nu mai fac..si eu sunt din Sibiu si tot caut.