Pai de femele imi plac Ruby, Cindy, Elsa, iar de masculi Scooby-Doo, Bijou, Rimbo.
Aris, rexi, hampty, bruno, jesi, mike (stiu, ciudat, dar imi place), buster, monster.
Pe cateaua mea o cheama Lessy[ comun, stiu] dar o alint in toate felurile ----Porctzelul-Spinos[este catea dar se comporta ca o scroafa si barbisonul ei este spinos cateodata], Blaky/Tiganca[e neagra tuci], Graso/Monstru Marin[este mai plinuta ea de fel ]. Si cam atat.
Si oricum... ce daca ai intrebari numai despre catei? E o crima?
Cam astea sunt:
Rex(y), Lucky, Bubiko, Bibo, Max(y), Bruno, Boris, Guffy, Ivan.
Delgado, konan, ritchie, papy, smochie, matt, groffy, burtica... poate-ti place vreo 1.
Salut! M-am gandit la : Max, Sasha (suna a femela, dar nu e! ), Ronaldo (:X), Lord, King, Rocky, Shane, Goldy, Chance, Bruno, Terry, Jerry, Charm, Ken, Morris, Piccolino, Romeo, Bobo, Boby, Toby, Fred, Corey, Mike, Crocky, Spot, Motty, Trix, Flix, Labush, Azorel, Lion, Tiger, Happy, Samby, Silver, Beethoven, Lucky.
Sper sa-ti placa si sa folosesti vreunul daca ai catel.:X
Pe al meu il cheama Morris.
Chiar dragut ca ai intrebari numai despre catzei. Stiu si eu cateva nume : Rex, Sharky, Charlie, Ivan, Buster, Pluto, Negrutu ( daca este negru ), Azorel, Bobby, Spike, Rocky, Bobo. Please Fundita daca te-am ajutat!
anonim_4396 întreabă: