Le spui ca un câine o sa te ajute sa îți dezvolți simțul responsabilității, ca o sa ai grija de el și sa îl plimbi zilnic și ca și el o sa va apere pe voi, plus unde mai pui ca nu o sa trebuiască sa arunci niciodată mâncarea la gunoi. Un prieten și-a luat un pitbull de 2 luni și le-a spus la părinți ca s-a ținut după el pana acasa și ca mai mare de atât nu creste, acum la trei ani de la întâmplare și ei încă sunt cei mai buni prieteni. PS, Jean are acum 40 de kile după câte am înțeles. Tu ce rasa ai vrea? Bafta!
Eu as vreau un King Charles Spaniel. Ms mult!
Daca parintii prietenului au pus botul ca pitbullu' nu creste... si-o merita.
Nu se pricepeau la rase de câini, ce vrei... Oricum, sa nu crezi ca lor le pare rău acum, mai ales ca numai el îl plimba.
La cit maninca un pitbull de 40 de kile... plus ca niciodata nu stii daca o sa i se para ca te uiti urit la el si sa iti ia jugulara la bani marunti in consecinta.
De mâncat, da sunt de acord, dar sa își atace stăpânul, nu exista asa ceva, sub nici o circumstanța. Și eu am un husky și un lup și când vin eu sunt niște ursuleți de pluș, dar dacă trece cineva pe la ușa, se transforma în fiare sălbatice. Aceiași poveste și cu el, nu contează rasa, contează dacă a fost iubit de mic sau nu
Nu compara husky si lupii cu pitbulii.
Cea mai mare si mai tare arma a copiilor: PUPPY EYES
https://bit.ly/2kfm4uN
exerseaza in fata oglinzii apoi spune: TE ROOOOOOOG si pune-te in fata respectivului parinte, aproape si uita-te la el/ea de foarte aproape cu PUPPY EYES
NICI UN PARINTE NU REZISTA LA ASA CEVA
deci, incearca, ca nu ai nimic de pierdut
smaranda11 întreabă:
goldenretrieverloverNo1 întreabă:
veronicafrumusica întreabă:
Deniissel întreabă: