anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca nu e site de vânzări, dar exista cineva care imi poate spune de unde pot lua petarde? Sau care are si vrea sa vândă? Fara replica: trebuie o comanda de minim 100...300 de lei.
Va rog! laughing)

Răspuns Câştigător
| untu a răspuns:

Incearca sa-l convingi prietenului tau sa renunte la petarde pentru binele lui! O seara buna!

4 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Imi pare rau ca nimeni nu va da un site, dar nu va las sa cumperi petarde este periculos si risti cu inchisoare, mai ales risti sa ramai fara degetele de la maini sau pierzi unul sau ambii ochi ducand la orbire! Ti-am dat un sfat bun spre binele tau, asa ca renunta! In loc sa cumperi petarde cu banii acestia, mai bine sa cumperi ceva de mancare pentru tine sau sa faci fapte bune la oamenii saraci!

| ClaudiuNick a răspuns (pentru untu):

Va rog frumos. Am pus întrebarea ca sa imi raspunda cine trebuie, nu sa fiu criticat. Poate ca am vârstă necesara si poate ca la iau pentru un prieten, nu pentru mine. Da, aveti dreptate. Sunt periculoase si nu sunt recomandate. Dar poate ca nici eu nu am pus intrebarea aceasta ca sa fiu criticat. O seara buna!

| untu a răspuns (pentru ClaudiuNick):

Bine,uite aici:-petardeartificii.cabanova.com
-anunturi.bizcaf.ro/anunturi+petarde.ads
-artificiisipetarde.com/
-www.fireshow.ro
-www.tion.ro/tag/petarde Daca cumperi de acolo tu vei fi tras la raspundere!

| ClaudiuNick a răspuns (pentru untu):

Nici nu cred ca o voi face. V-am mai spus. Incerc sa aflu pentru cineva innebunit dupa ele. O seara buna si multumesc!

| untu a răspuns (pentru ClaudiuNick):

Incearca sa-l convingi prietenului tau sa renunte la petarde pentru binele lui! O seara buna!