Iubesti animalele din cate vad :X si eu
Raven e o fata in teen titans, te-ai inspirat de acolo nu? si mie imi place raven
Bianco e alb in italiana, nero e negru
Perla(asa sa numit catelul meu care sa pierdut cand il scoteam afara, a fugit si nu l-am mai gasit niciodata inca plang dupa ea, si plang si in somn, a fost o legatura stransa intre noi 2 ), Kika (picatura in italiana), Bia, Seli, Selisha, Ginger, Isa, Ysa, Gwen (se citeste Guen), Kayla, Kira, Mira, Maya, Mayra, Lynn, Kaara(draguta in italiana si se citeste caara, cu accent pe a) si cam atat sper ca te-am ajutat
Nu,nu m-am inspirat din desene,asa o cheama pe catelusa unui prieten al matusii mele,mi-a placut mult numele,si eu ma uitam cand eram mica dar sincer am si uitat cum ii cheama,nici nu stiu daca ma exista aceste desene, nu ma ma mai uit demult la aceste programe de copii, multumesc mult de raspunsuri!
M-am hotarat la un nume,o cheama Sasha, multumesc tuturor care mi-au raspuns
@ciufix:imi pare rau, cateusa are doar 6 luni, mi-ar fi placut dar diferenta de varsta e prea mare
Inventeraza tu! si app vrei sa o dai la monta cu al meu? da al meu are deja 1, 4 ani
Ai dreptate Sakura,Raven e din teen tiatns si eu ma uitam.Dar uite aici niste nume de ctei: Ursuliza, Shelly, Mely, Sweety, Bea, Lady,Starfire,Snow,Albutza,Belle, Bella, Vulpitza, Sweetmoon. Sper ca te-am ajutat
Poate sa o cheme muffy asa o cheama pe cateluasa mea care e aceeasi rasa ca cea pe care o sa o ai! sper ca te-am ajutat! fundita?
Deniissel întreabă: