| Anca a întrebat:

Sunt aici iubitori si posesori de shar pei? happy
Eu am un shar pei, in final asta a fost rasa pe care am ales-o.
Eram in dubii intre buldog francez si englez si in final am ales rasa pe care o ador de mica. happy
Spuneti-mi, daca aveti si voi, cum se comporta ai vostrii. happy
Ca sunt foarte sensibili in general si din pct de vedere al sanatatii si al caracterului.

7 răspunsuri:
| Anca explică:

Tyana, sunt extrem de smecheri laughing Te prostesc urgent cu privirea lor laughing
Eu am un catel happy
Cum o cheama pe catelusa ta si cat timp are?

| Anca explică:

CE draguttt :X
Eu am un catel de 2 luni, tupeist da mamos laughing dupa care sunt topita :X

| FearNoEvil a răspuns:

Am o prietena care are Shar-pei. O catea care matura in fiecare seara pe jos cu cainele meu (metis de cocker). laughing

| tyana a răspuns:

Da Ancuta si eu iubesc aceasta rasa de caini! Pe langa faptul ca atunci cand sunt micuti sunt niste dragalasi, cand cresc devin foarte loiali si iubitori. E adevarat ca sunt sensibili si trebuie acordata multa atentie alimentatiei si vaccinarilor, insa dragostea ce le-o citesti in ochi merita toata atentia din lume. Avem o catelusa din aceasta rasa care pe mine m-a uimit prin felul in care ofteaza cand e certata.Ma amuza si uit de pedeapsa pe care i-am dat-olaughing

| tyana a răspuns:

Are 8 luni si o cheama Tisha. E foarte dependenta de noi si asta e cam enervant dar prin exercitiu si rabdare sper sa o cumintim.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar sunt niste caini cu un aspect foarte original si un caracter pe masura detin un mascul de 9 luni si sincer m am atasat foarte mult de el

| Antonia_6179 a răspuns:

Buna dimineata tuturor