Pai am gasit un chow chow.si culmea era din iasi.si l a dat cu o zi inainte sa vb cu persoana respectiva.am gasit si un bulldog englez tot din iasi. da' cea care avea catelul nu mai raspunde la e mail. daca stiti vre un centru de adoptii care au una din rasele astea doua.va raman vesnic recunoscatoare
Nu pot sa inteleg o chestie. tu vrei un sufletel langa tine sau vorba lui W1ZZ vrei sa te dai mare cu cainele in oras si sa mai dai si sfoara in tara ca l-ai luat moaca? iti este rusine cu un caine luat de la adapost, nu? nu e asa dragalash ehhh! voi, cei care doriti rase pure fara nici un leu, uitati un amanunt important. daca nu ai bani sa il iei cu ce il cresti? crezi ca il hranesti cu tocanitza si fasole fiarta? vaccinurile cu ce i le faci? tuns, lesa, ham, sampoane ai bani de toate astea? si crede-ma ca nu sunt ieftine.sunt crescatoare de animale de 10 ani si iti zic din experienta.si eu gandeam la fel ca tine si aveam in cap numai rse rare.pana cand mi s-a pus pata pe un pui de cocker, care l-am luat cu 300 de euro, (pentru ca mai e o treaba aici, singurul act care dovedeste ca un caine este de rasa pura...este pedigreeul.ca sa nu t trezesti ca ti-ai cumparat un cutzu adorabil pufos...si peste 3-4 luni vezi ca nu se mai opreste din crescut.) si dupa aia pentru ca al meu mascul cockerash se simtea singurel:cautam sa imi mai iau un catel, si am adoptat o domnisoara metis de chihuahua, care nu va exagerez, este de 1000 de ori mai afectuasa decat al meu baiat cocker. morala? daca intr-adevar va doriti un catel care sa va iubeasca neconditionat si sa va fie recunoscator toata viata luati drumul adapostului.si nicic nu sunt asa pretentiosi. o zi buna incontinoare.
Ane758 întreabă: