Sti tu vorba aia... pisica are 9 vieti... daca se simte ok cred ca ii va fi bine si de aici incolo.Nu cred ca are rost sa il duci la veterniar pentru. atata lucru.
al meu era mic cam de o luna si ceva si ca cazut de pe pat cu capul in jos dar din fericire nu i s-a intamplat nimic. totusi trebuie sa ai grija cu loviturile de genu asta, ii pot afecta pe pisoi cand vor creste mari
Verifica-l in ureche si in jurul urechii daca nu este nici o rana sau vreo umflatura. Incearca sa-i ti putin timp ceva rece acolo daca sta... un cub de gheata sau un servetel ud cu apa rece. Lasa-l in pace si vezi cum se comporta daca observi ceva ciudat la mersul lui sau orice pare anormal spune-ne. Eu am avut o pisicuta care a cazut de pe dulap si s-a lovit la cap dar i-am pus o compresa rece si nu a avut nimic. Bafta
Au trecut 9-10 ore de la incident. M-am dus la el, nu are umflaturi. Pe parcursul zilei nu a avut nici dezechilibrari, a mancat, a baut. S-a jucat cu celelalte 2 pisici. Merge, alearga normal. Se catara in copaci... Pare in regula. Sper sa fie bine! Mutumesc mult de sfaturi!
Nu am observat nimic iesit din comun: merge, alearga, mananca, bea apa, miorlaie ca de-obicei... azi a prins un soarece cred ca o sa fie bine!
Multumesc inca o data pentru raspunsuri!
Dk ti mult l pisica ta duo l veterinar chiar daca stai departe. fa-ti si u putin timp pentru el :X