| Kiddu4Strange a întrebat:

Sunt foarte deprimată..nu ştiu ce să mai faccrying şi sper că mă puteţi ajuta.
uitaţi cum s-a întâmplat totul:eu am avut de 2 ani o pisică, mai exact un motănel..de care m-am ataşat foarte mult! nu îmi puteam închipui dacă pot rămâne fără el.era dresat,cuminte, mai năzdrăvan.dar el era...al meusad şi acum.s-a duscryingcrying un vecin l-a otrăvit şi acum a murit...cryingcrying vă roog! ce să fac?crying sunt foarte tristă şi..plâng încontinuucrying.cum l-aş putea uita?sad

Răspuns Câştigător
| amdr001 a răspuns:

Nu incerca sa il uiti! acum 2 luni am patit si eu asta cu un cainecrying mai exact catelusa de rasa chihuahua japonez, de 5 ani jumatate, si rasa asta trebuie sa traiasca aprox. 15 ani in colo :O dar ea a avut niste probleme de sanatate, in fine nu intru prea mult in detalii, dar in primele zile am fost si eu ffffffff deprimata dupa ce a murit! simteam ca nu mai are sens viata mea (sa nu crezi asta!), faceam totul impreuna! stii si tu cum e! dormi cu acel animalut, mananci cu el, si stai cu el, si acum te simti foarte singura, distrusa, deprimatastraight face mai asteapta sa treaca putin timp! cica timpul le rezolva pe toatehappy nu incerca sa te opresti din plans, tu trebuie sa te descarci, dar poate maine nu mai plangi chiar asa tare, decat atunci cand iti amintesti de el! nici eu nu credeam ca pot ramane fara catelusa mea, si mai ales cum ar fi fara ea, dar uite ca se poate, chiar daca am amintiri chinuitoare, cand imi amintesc ca nu putea nici sa mearga sa manance, a fost o catelusa chinuita in ultimele 2 saptamani din viata! si toate astea de la niste puroi in uter si de la o capusa! puroiul din uter, s-a rezolvat! adica i-a facut operatie veterinarul, dar apoi ea era si ffff slabita, si se umflase burta desi nu mancase 2 saptamani, indopata cu medicamente, glucoza si iaurt, perfuzii, pentr a o tine in viata! acum imi doresc sa fi murit din prima, sa nu o mai fi vazut asa chinuita cum era... cand stiu ca a murit, nu imi vine asa tare sa plang, ca stiu ca acum este intr-un loc mai bun, si o are in grija Dumnezeu! sper sa iti revii si tu cum mi-am revenit eu in 2 luni, chiar daca si acum mai plang cand imi amintesc de ea, totul va trecehappy imi pare foarte rau pentru motanul tau! serios! sper sa intelegi ceva din tot ce ti-am scris aicihappy ai sa vezi ca dupa o bucata de timp, ii vei simti lipsa lui, si iti vei dori altul, chiar daca acum nu crezi ca o sa iti mai iei straight face eu ziceam ca niciodata nu imi voi lua alt caine! dar uite ca acum ii duc dorul celuilalt, si vreau un alt caine, gandindu-ma ca acel catel este trimis din partea ei (a catelusei decedate) happy chiar daca stiu ca ea ar fi geloasa laughing te rog, sa iti revii... eu nu am mancat 2 zile, dar plangeam in continuu, nu fa aceeasi prostie ca si mine! desi am o vecina care i-a murit papagalul, si a facut crize, si a ajuns in spital dupa ce a aflat, lesinand laughing ti-am spus toata istoria mea, pentru a sti din experientele altora, si stiind ca se poate si chiar mai rau! imi pare rau!

| Kiddu4Strange explică (pentru amdr001):

Câââââât ai scris O_____O și mersi mult pentru sfat..toți aveți dreptate, mai aștept să treacă ceva timp, apoi am să îmi iau alt pisoihappy

12 răspunsuri:
| Biaix a răspuns:

Pai poti sa-ti iei un alt pisoias la fel si sa-i pui acelasi nume si pur si simplu pe celalalt il lasi in urma.Iar ca vecinul tau sa se invete minte reclamal la politie pentru ce a facut.Bafta.

| Kiddu4Strange explică (pentru Biaix):

Eu nu pot să-l las în urmă! era si este special nu pot să-l las în urmă ca pe o jucărrie! nu e așa ușorcryingcrying oricum mersi!

| Biaix a răspuns (pentru Kiddu4Strange):

Si mie mi-au murit cinci pisici calcati de masina si trei caini otraviti dar am incercat sa trec peste adica stiu cum te simti ca si mie mi s-a intamplat.Dar acum el te priveste de sus si este in inima ta mereu, il porti cu tine zi de zi atunci cand te trezesti sau cand mananci sau cand stai pe internet mereu este cu tine si te supravegheaza.Asa ca nu mai fi trista incearca sa-ti amintesti clipele minunate alaturi de el si fa-ti un jurnal cu ele si cand iti vine dor de pisic te uiti in jurnal.Bafta si incearca sa treci peste big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Otravestel si tu pe vecin!
fa o prajiturica mai mare asa
si in aloat pui 10 bucati de creta (sfaramate) bine asta inainte de a facea
Iar dupa ce o faci nici n-o sa mai se vada creta nici n-o sa mai simta
dar va aveea simtome (freba, greata, vomitaturi)
nu moare rolling on the floor stai lin numai daca este foarte fragil

| Kiddu4Strange explică (pentru anonim_4396):

O____________O mai bine nu! scuze! O____O

| Gogu06 a răspuns:

N-am murit, am ajuns pe TPU!

| Kiddu4Strange explică (pentru Gogu06):

Eii da;]]] motanul meu nu știa să vorbească;]]

| Kiddu4Strange explică:

Defapt..nu cum să îl uit..cum să trec pestecrying scuzaţi.

| amdr001 a răspuns (pentru Kiddu4Strange):

Ma bucur ca te-am putut ajuta...winking vei vedea ca totul va fi bine! multumesc pentru fundita, tot ce am scris e inspirat din realitate... straight face ai grija!

| AidSim a răspuns:

I-ati un alt animal de companie. E trist ca a murit, insa nu o povara. odata si odata TOTI murim. Cat despre vecinul tau... ce rau i-a facut acea pisica? Lipsa de caracter. Fii tare. I-ati un alt motan. Pune-i acelasi nume si nu mai fi trista, asa a fost sa fie.

| Kiddu4Strange explică (pentru AidSim):

Păi poate peste asta am să trec peste câteva săptămâni bune, dar sper sa îmi revin. poate așa am sa fac, am sa caut o altă pisicuță, că căței am 3 plus ca mai fată cățeaua mea...mulțumesc pentru răspuns!