| Suciu_Diana_1992 a întrebat:

Sunt foarte trista, aseara am dormit cu cei 3 pui ai mei de gaina.
Azi dimineata am vazut doar 2, iar cand m-am ridicat am vazut unul mort.(au mai dormit cu mine 3 nopti),acum imi spun ca sunt proasta si ca ma uraste si nu ma mai iubeste,mama si fratele meu spun ca a fost doar o greseala. Dar eu nu ma pot obisnui cu gandul. A murit din cauza mea si eu chiar il iubesc(am mai avut unul mic care a iesit prea devreme din ou si closca a murit,si dupa cateva zile si el a murit. Am plans foarte mult si atunci,dar mereu spun ca este in cer si ne vede, iar daca plangem se va intrista si el(lui fratemiu), dar la asta nu e asa, imi tot repet ca este vina mea si ma uraste pana la urma eu m-am pus pe ei. Ce credeti? Vi s-a intamplat?

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Scuza-ma-ma dar cand mama ta iti face un snitel sau ciorba de pui nu iti mai vine sa plangi?

Ma refer ca e dor un pui, alta data nu ii mai tii cu tine si gata, nu vei mai avea remuscari.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Gandul tau bun si curat face ca nimic sa nu fie o fapta rea.

| HadesSs a răspuns:

Asa cum tie iti place sa stai langa mama ta asa trebuie sa stea si puii cu closca daca ii iubesti nu ii mai lua de langa mama lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai dormi cu pui de gaina?

| wpAbby a răspuns:

Nu mi s-a intamplat, nu am dormit cu gainile.Dar tu gandeste pozitiv, gandul tau bun face ca sa nu mai fie o fapta rea

| Bro4555 a răspuns:

Stai linistita. esti doar micuta si nu ai stiut ce se va intampla daca dormi cu ei. dar de acum sa fii atenta fiindca ei sunt foarte firavi, joaca-te cu ei, insa nu mai dormi cu ei, bine?