| DLNgabriel a întrebat:

Sunt și eu începător în ale acvaristicii, si am câteva întrebări despre.
Am un acvariu de 12 l, cu 8 pești și 2 plante în el. Peștii sunt: 1 sanitar, 2 tetra, 3 zebre si 2 molly.
Mancare am TetraPRO Colour, și ceva care seamănă cu tarâţe.
De câte ori pe zi să le dau de mâncare?
Eu le dau 1 data pe zi TetraPRO Colour mărunțita în mână.

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Intreaba pe un forum de acvaristica, poate capeti unul gratis.In targuri sau oboare gasesti fabricate artizanal la preturi mici, in jur de 30 de lei, cred.Pe net am gasit asta despre mancarea pe care o dai pestilor tai:
Caracteristici:

Conţine un amestec de "Multi crisps" - cipsuri cu conţinut ridicat de carotenoide.
Culorile vor fi notabil mai intense după doar 2 saptămâni de la administrarea acestui tip de hrană.

Hrana zilnica pentru pestii tropicali cu concentrat crocant energic cu 3 acizi grasi pentru energie si sanatate. Imbunatateste digestibilitatea, nutritia, vitaminele si se dizolva mai usor decat fulgi. Hraniti de 2 - 3 ori pe zi atat cat pot consuma pesti dumneavoastra in cateva minute.

3 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Cred ca ai cam multi pesti pentru un acvariu asa mic.Ar fi bine sa-l schimbi cu unul de 40 l.Mancare e ok; ar fi bine sa le dai daca poti de 2 ori/zi.

| DLNgabriel explică (pentru Mihaela1964):

Ai idee ce e mancarea aia care seamana cu taratea?
Si, cam cat costa un acvariu de 40l? Am luat unul de 12 pentru ca nu prea am spatiu.

| Roxin_Alex_1989 a răspuns (pentru DLNgabriel):

Cred ca mancarea e purici de balta si minim 25 de litri ti-ar trebui sa ainba loc pestii sa inoate. Acvariul poate avea difedrite preturi