| BlueSummer a întrebat:

Sunt noua pe TPU si as vrea sa stiu si eu ce inseamna da dai fundita? La ce ajuta si cum se da? Multumesc anticipat.

20 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Este foarte simplu. Apesi pe fundita (medalie gri, care se transforma in una oranj) din dreapta raspunsului preferat, iar apoi tot ce va trebui sa faci, e sa dai clic pe "OK". Este un fel de "Multumesc" pentru cel, care te-a ajutat cel mai mult.

P.S. Bine ai venit printre noi! winking

| Bacemi a răspuns:

Funditele reprezinta aprecierea castigata din partea altui utilizator al comunitatii . O fundita iti acorda 100 de puncte ce te ajuta sa urci in clasament . Dupa ce pui o intrebare cand intri sa vezi raspunsurile primite observi ca in dreapta fiecarui raspuns e o fundita . Dai click in dreptul raspunsului pe care il consideri mai bun si acel utilizator primeste fundita .

| Nicolelenaa a răspuns:

Dai fundita la raspunsul care ti-a fost cel mai folositor
in dreapta raspunsului meu apare o fundita
dai pe ea si gata
nu foloseste la nimic
doar te mandresti cu ea
imi dai funda? laughing

| Minks a răspuns:

Sa rasplatesti pe cineva pentru cel mai bun raspuns. Un fel de multumesc.

| dana_9056 a răspuns:

Si eu sunt noua am intrebat si eu asta mie mi-au zis ca cu ia obti cat mai multe puncte

| BlueSummer explică:

Multumesc mult pentru toate raspunsurile.

| Georgii a răspuns:

Funditele le castigi daca dai cat mai multe sfaturi bune, raspunsuri corecte.Sunt ca niste premii!

CUM POTI DA : Cand pui o intrebare si cineva raspunde la ea, tu daca consideri ca raspunsul ti-a fost de ajutor, ii acorzi fundita, de langa raspunsul caruia vrei sa-i acorzi funda, este o fundita gri, si apesi pe ea. Sper ca te-am ajutat! :*

P. S:Bine ai venit! >big grin

| deyutzyk97 a răspuns:

Buna fundita e un fel de premiu pentru cel mai bun raspuns la intrebarea ta. ea te ajuta sa ajungi expert TPU cu cat ai mai multe cu atat mai bine, dar daca vrei sa dai funda dai langa raspuns si acolo te intreaba daca esti sigura ca acela e raspunsul castigator...deci?

fundita?

| F_5241 a răspuns:

Bun venit pe TPU.

Daca pui o intrebare pe TPU, si consideri ca unul dintre raspunsurile primite ti-a fost de ajutor in mod special ii poti acorda fundita.
Se poate spune ca fundita e un semn de multimire pentru raspunsul primit.

| Adredemesconf a răspuns:

Buna BooBooRooZa!

Pai uite cum vine:
tu ai pus o întrebare, si o sa-ți răspundă mai mulți useri, ok? Dintre acei useri tu alegi unul, care crezi ca ți-a dat cel mai bun raspuns.In dreapta fiecărui raspuns o sa vezi o funda argintie. Tu te duci la răspunsul care ți se pare cel mai bun, si apeși pe funda, iar aceasta se va face aurie. Funda se da celui mai bun raspuns, mai pe scurt.
Sper ca ai înțeles!

O zi frumoasa!
happy

| Adredemesconf a răspuns:

Buna BooBooRooZa!

Pai uite cum vine:
tu ai pus o întrebare, si o sa-ți răspundă mai mulți useri, ok? Dintre acei useri tu alegi unul, care crezi ca ți-a dat cel mai bun raspuns.In dreapta fiecărui raspuns o sa vezi o funda argintie. Tu te duci la răspunsul care ți se pare cel mai bun, si apeși pe funda, iar aceasta se va face aurie. Funda se da celui mai bun raspuns, mai pe scurt.
Sper ca ai înțeles!
Ea nu are valoare în bani sau mai știu eu altceva, doar ca te mulțumește ca ai dat un raspuns bun si folositor cuiva. E ca un fel de "mulțumesc" virtual.

O zi frumoasa!
happy

| AnaisC a răspuns:

Hello mai BooBooRoozo, hai sa-ti zic.
Cand primesti mai multe raspunsuri la o intrebare, trebuie sa alegi 1, si cel care iti place cel mai mult primeste fundita, undeva in dreapta raspunsului este o fundita de fapt e medalie portocalie, dai click pe ea si declari acel raspuns castigator, cu cat ai mai multe fundita devii expert TPU sau utilizatorul anului sau a lunii.
PWP
Cu placere!

| FreeStyle_6834 a răspuns:

Raspunsul care iti place cel mai mult il desemnezi cistigator, asta e fundita!

| Rάđü a răspuns:

Nu foloseste la nimic, funtita se da la cel mai bun raspuns al unei intrebari. Daca tu pui intrebarea cand te uiti la raspunsuri iti apare fundita in dreptul fiecarui raspuns, dai click pe fundita din dreptul raspunsului care iti este de folos si gata primeste funtita.

| Slavian a răspuns:

E simplu. Alegi raspunsul castigator care te-a ajutat cel mai mult. Asta fiind o apreceiere ca un utilizitor ti-a scris un raspuns bun si pe care l-ai inteles.
Bafta!

| Laurici :x a răspuns:

Funda o dai raspunsului care te-a multumit, care te-a ajutat, care a fost cel asteptat de tine, raspunsul casticator primeste fundita:X

sper ca te-a ajutat rasp meu si succes la adunat fundite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. funda dai tu pentru cel mai bun raspuns dat la o intrebare pusa de tine. in fapt nu ajuta la nimic. cand te uiti la intrebarea ta si la raspnsuri apare in dreapta raspunsului o funda care cand duci mouseul pe ea, se coloreaza si jos scrie 'declara raspunsul ca fiind castigator''(sau ceva de genu) si daca raspunsul respectiv e cel mai bun, dai click acolo si gata i-ai dat funda, l-ai premiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundita e ca un fel de multumesc adresat persoanei care te-a ajutat cel mai mult prin raspunul la o intrebare pe care ai pus-o. In dreptul fiecarui raspuns ai o imagine cu o funda, dai click pe cea al carui raspuns ti-a fost cel mai de folos ( nu poti sa dai decat una ). La profilul fiecaruia apare numarul de funde care i-au fost date, e doar orientativ si reprezinta numarul celor mai bune raspunsuri date de persoana respectiva.

| iakelclaudiu a răspuns:

Fundita se da la cel imi pun raspuns [pe care il consideri tu ca fiind cel mai bun raspuns]
In dreptul raspunsului apare o funda. dand click pe acea funda consideri ca acel raspuns ti'a fost cel mai de folos.

| Smille a răspuns:

Sa dai fundita adica sa dai locul 1 sau ceva de genu [nu stiu cum sa-ti explic la un raspuns.