| Angelo29 a întrebat:

Sunt un baiat de 16 ani imi place sa fac mult sport si ador cainii.Singurul meu caine l-am avut la varsta de 9 ani (pechinez) si l-am tinut doar 3 luni si apoi l-am dus la tara.Sunt o fire emotiva si cuminte. Dupa voi ce rasa de caine mi s-ar potrivi?(stau la apartament cu 3 camere). Fundawinking

8 răspunsuri:
| SandraMikyZu a răspuns:

Yorkshire terrier.sunt foarte atasati de stapan...sunt usor de dresat.sunt de talie mica si sunt foarte dragalasi a si e caine de apartament nu prea ii place frigulwinking

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna.pai as zice ca tot pechinezi deoarece sunt mai dragalasi.eu am 15 am si stau la tara si am caini pechinezi si sunt draguti...acum depinde si ce caini preferi.cel putin catelusii in felul lor sunt dragalasibig grin.cei pechinezi te poti juca si se ataseaza repede de tine daca ii cresti de mici

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Rotwailer

| AlinKun a răspuns:

Pai depinde de cat spatiu vrei sa ii aloci la caine

| adrbrb a răspuns:

EU zic ca tot un pichinez ti s-ar potrivi bine sau poate un Bracco Italiano dar mai bine ia un pichinez.

| Angelo29 explică:

Eu imi doresc un husky ce zice-ti e bun?

| Georgyyyyyyy a răspuns (pentru Angelo29):

Da este...

| SandraMikyZu a răspuns (pentru Angelo29):

Un caine mare nu se simte bine intr-un loc in care nu poate sa alerge.este foarte iportant sa aiba spatiu suficient.dar acum numai tu stii cat de mare iti e apartamentul deci e decizia ta. daca este spatios...si iti doresti husky ar trebui sa nu mai stai pe ganduri.dar in orice caz documente-aza-te despre orice rasa veri sa iti iei uite un link cu informatii despre toate rasele

http://www.animale.ro/caini