Nu prea am inteles intrebarea, te referi la abandonul cainilor? 1. Daca da, normal ca nu sunt de acord si consider ac ar trebui sa fie pedepsit prin lege, cu amenzi aspre, foarte aspre.
2. Ma afecteaza ca nu pot sa merg noaptea pe strada fara sa sara 10 caini la piciorul meu, ca nu pot sa alerg linistita prin parcuri ca raman numai oasele din mine etc.
3.Noi nu ar trebui sa facem nimic, ar trebui legea sa ii pedepseasca.
4.Mie imi pasa, ca nu imi convine sa fiu muscata de caini.
Buna!
Nici eu nu sunt de acord cu acest lucru.
Nu avem ce le face.
Daca ar fi castrati si nu ar mai putea face pui ca sa ramana singuri, ar fi mult mai bine. Apoi daca ar fi castrati ar trai mai mult si mai bine(sanatos). Fundita?
Se inmultesc foarte repede dar nu ar trebui sa fie eutanasiati sau mai rau, am vazut la stiri ca unii caini au fost omorati cu cruzime, le taia capul si ii aruncau in apa.eu i-as omora pe acesti oameni, i-as chinui, pana la urma ce vina au ele ca nu au stapan? dar nimeni nu ia atitudine si doar dau din gura! in alte tari acesti oameni sunt aspru pedepsiti! si sunt si multe adaposturi!
Eu unul nu sunt de acord, ce vina au ei ca nu au stapun, eu cred ca ar trebui sa avem ff multe adaposturi pentru caini.Ei cred ca ii vor musca pe oameni dar ei nu fac asa ceva doar daca ii intarati asa ca eu sper sa nu pateasca nimic.