| NoName1234 a întrebat:

Sunteti de acord cu eutansierea cainilor? Eu nu, ar trebui sa se gaseasca alta solutie! crying((

Răspuns Câştigător
| madaa_9439 a răspuns:

De la 1 sept eutanasierea cainilor a fost interzisa prin lege si sunt aspru pedepsiti cei care ii omoara! (Ieeei!)
Sunt total impotriva eutanasieri si chiar m`am implicat mult in toata campania asta!
Acum se practica sterilizarea!big grin
Inca mai sunt dobitoci(scuze) care omoara caini.Chiar la biobaza de la Constanta a fost un caz uratsad dar protectia animalelor si politia nu au stat cu mainile in san!
Sincer i`as eutanasia eu pe astia care fac asemenea maceluri(in aceleasi conditii in care au omorat si ei caini)!
Acum tot ce mai urmeaza e ca ecarisajele sa respecte legea.Sunt o multime de asociatii pe care le poti contacta in cazul in care observi nereguli(caini care au fost eutanasiati sau.).

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu sunt de acord! La mine in oras, o mare iubitoare de animale, Cristina Lapis, a infiintat de vreo 10 ani un azil privat, unde cainii stau pe viata, daca nu-si gasesc stapani! Periodic, cainii cei mai frumosi, sanatosi, mai ales cei tineri, sunt "exportati "in diferite tari unde se cer cani spre adoptie! Ultima data am aflat ca au plecat in Franta 500 de caini spre adoptie!

| Vizitiul a răspuns:

Da, sunt de acord. Si stii de ce? Pentru ca-n loc sa-i lasi pe strada suferinzi, indurand foamea si unele boli pe care le asimileaza, mai bine ii eutanasiezi. Stiu ca nimeni nu are dreptul sa ia viata unei fiinte, dar viata pe strada nu-i viata, e chin.
Stai ca tu ai auzit doar de eutanasiere, dar nu cred ca ai idee cate alte metode crude de curmare a vietii exista. Una dintre ele este gazarea, alta este lovirea pana la moarte, alta este curentarea. Toate astea ma fac sa fiu de acord cu eutanasierea. S-au gasit alte solutii, cum ar fi mutarea lor de pe strada in incinte special amenajate, dar numarul cainilor vagabonzi este prea mare in comparatie cu locurile disponibile, iar atunci se trece la ucidere. Fericite sunt cazurile in care se eutanasiaza...

| AdelinaC a răspuns:

Nu sunt de acord sa ii omoare dar nici sa nu ii lase pe strada. Daca se gasesc 2 oameni care sa tina la caini asta nu inseamna ca nu mai sunt si persoane carora le este frica.Sunt atatia caini care au muscat oamenii, transmit atatea boli... mie una imi este groaznic de frica de caini si nu le suport prezenta. Oricum strada este un loc public si nu ar trebui lasate animalele singure(iar cei care au caini de casa sa ii tina in lesa ca nu ii doare mana sa tina o lesa)
Parerea mea este ca mai bine in loc sa ii eutanasieze, sa se construiasca niste adaposturi unde sa fie dusi TOTI cainii vagabonzi si sa nu mai fie luati de acolo.

| me_3408 a răspuns:

Este o prostiee. UITE CUM AR TREBUI
cainii bolnavi, foarte batrani.si foarte agresivi, din pacate eutansiati.ca asa scapa de suferinte.si restul, sa fi dati spre adoptiee.adica de ce nu se poate? ROMANIA x-(

| CarmenR a răspuns:

Buna intrebare. Eutanasierea e una dintre cele mai proaste solutii, din pacate singura gasita de autoritatile noastre dragi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu androgin sad

| AlexStanica a răspuns:

Nu este inuman. dar din pacate este vazuta ca o solutie, una usoara si rapida sad

Întrebări similare