| krk a întrebat:

Tocmai ce mi-am luat ieri un porcusor de guineea. Problema este ca a stat toata ziua intr-un colt si doar azinoapte a mancat niste fan (am vazut azidimineata ca nu mai este), iar acum observ din nou ca sta intr-un colt nemiscat si mi-e frica sa nu moara de foame/sete. Ce pot sa fac

Răspuns Câştigător
| Sparckling a răspuns:

Porcusorul acesta a ajuns intr-un mediu strain necunoscut, unde nu cunoaste si nu are incredere in nimeni.Asa va fi cateva zile,crede-ma(am si eu unul si de craciun primesc inca unul)! Castiga-I increderea cu mici bucatele de fructe(mere,pere,gutui) sau legume(morcov,castravete,marar), punand in mana, pe sub nasucul lui(casa le miroasa). Bolnav?!?!? Doamne fereste! Porcusorii de guineea nu mananca absolut nimic atunci cand sunt bolnavi, asa ca nu-ti Mai face griji de sanatate pentru el.De murit de foame/sete nu va muri, pentru ca nu are cum! Sper ca te-am ajutat! Daca m-ai ai Nevoie de ajutor poti sa-mi trimiti un mesajwinking.

5 răspunsuri:
| virusxxx112 a răspuns:

Daca ai vazut la bunicata la gaini da mancare cu forta cand nu vor. Asa fa si tu cu el + ca trebuie mancare pentru rozatoare si apa curata mancarea pentru rozatoare contine amestec de grau seminte de toate felurile si tot felul de chestii nu sfaramat nu nimic normal. Eu dadeam asa ceva la hamster si e exact acelasi lucru cu porcusor de guineea.

| virusxxx112 a răspuns:

Scuza-ma am uitat sa-ti zic sa te uiti la dinti. Daca sunt galbeni e batran si tiai luat teapa de la vanzatoare.Asa am patit eu cu hamsterul a doua zi a murit.

| sabin9000 a răspuns:

L-a socat schimbarea aceasta de la pet shop si acum e la tine acasa.
Probabil va sta acolo pane ce se simte in siguranta. Pentru asta trebuie sa ii arati iubire, sa vorbesti cu el, trebuie sa vada ca nu vrei sa ii faci vreun rau.

| RainbowEye a răspuns:

Este bine ca mananca noaptea. Poate o fi bolnav. Ar trebuii sa ii aduci TU apa si mancarea la el daca el nu se duce sa bea si sa manance. Asta e parerea mea!

| nicckkoo a răspuns:

Poate ar trebui sa te duci cu el la un medic veterinar sa te poata sfatui el. happy