| Barbie331 a întrebat:

TPU, am cea mai mare veste! Mami tocmai mi-a spus ca daca anul acesta i-au numai note bune, trec examenul de engleza(sunt clasa a patra), merg la concursuri si obtin rezultate bune la ele, imi i-a un catel! Yuppy! yes! Yeah! Ma lasa sa i-au rasa mica. O rog de ani, sa imi cumpere unul, bineintelesin revelionul din 2006 am gasit o catelusa Pacolina, sub o roata de masina, careia ii era frica de artificii. Am luat-o acasa si am tinut-o, apoi am dus-o la bunicul meu, dar el avea curte si ii scotea florile din radacina! Ha! Ha! Ha! Acum este la tara si si-a gasit cel mai bun loc din lume acolo, este fericita, si din frumusica catelusa jucausa si nebunatica, acum a devenit o catea mare si frumosa, cea mai frumoasa, binenteles, nebunatica, un cate lcare pazeste intreaga curte de oricine, iar cand afara ploua si cineva este afara, latra la acel cineva pana nu intra in casa, apoi se baga si ea in marea, si larga ei cusca. Imi este dor de ea, iar fiecare data cand venim la ea, stau toata ziua sa o rasfat, sa o mangai, o pup, imbratisez, ma joc cu ea... si multe altele! O iubesc extrem de enorm de mult!

Ce rasa de catel mic imi recomandat pentru la bloc?
Shitzu, yorkie terrier...

Răspuns Câştigător
| DenysaLove a răspuns:

Buna:*
Ma bucur foarte mult ca ai reusit s-o convingi pe mama ta sa iti ia un catelus:*
Insa pentru asta vezi sa iti inveti foarte bine:X
Asa i-am zis si eu mamei mea ca daca iau note bune la mate si la romana la examenul de a 8(acum sunt a 9) sa imi ia un tel mai scump ca nah il vroiam de mult timp si am luat note bune si mi l-a cumparat:X deci sa iti inveti pentru a ti se indeplini dorinta:*
Eu am un pechinez, fetita in varsta de 3 ani happy. Parerea mea este sa iti iei un pechinez insa iti dau un sfat, sa il iei de pui ca sa il inveti asa cum vrei u.

7 răspunsuri:
| Barbie331 explică:

Buna tuturor, multumesc ca mi-ati raspuns la intrebari. Am un mesaj pentru celmaitare si Twilight4ever. raspunsurile voastre sun cele mai proaste din intrebarile mele. Ce ve credeti voi? Experti TPU? (ha, ha, ha!)

| valy a răspuns:

Shitzu.happy

| Onutzyk a răspuns:

Barbie laughing). Copilash, invata sa scrii, se scrie "ia", nu i-a, "iau" nu i-au... Daca tot ai sa scrii asa nu o sa primesti catel la examen in veci laughing).

| LolaKissTheGirl a răspuns:

E o poveste destul de draguta aia cu catelusa, cred ca ai facut o fapta destul de buna luand-o atunci. Dar apropo mai invata sa scrii vorba lui Twilight4Ever.

| DenysaLove a răspuns:

Multumesc mult pentru fundita si sa imi spui daca ai luat note mari si ai trecut examenul si ai primit catelusul chiar daca trece 1 an.Chiar sunt curioasa:X si bafta multa la examen si la scoala si sa fii sanatoasa:*

| celmaitare a răspuns:

Inainte sa inveti engleza eu te sfatuiesc sa inveti lb romana happy

| JustMeYl3 a răspuns:

Loool! copilashi care nu stiu sa scrie... gandeshte inainte sa scrii pe TPU! tongue

app, nu meritzi acel catel... invata sa vb si sa scrii si apoi vino sa spui ca iti iei un caine daca vei avea note bune...

paaaaaaaaaaaaaaaa!