| sisiucar a întrebat:

TPU am nevoie de ajutor am avut un beagle dar mama are probleme de colecist asa ca l-am dat la un vanator acum 5 luni dar ma rog nnu asta conteaza am realizat ca eu stau la bloc si ca am ales rasa gresita acum mama imi spune ca daca aveam un yorksi era mai bine si inca il aveam ma rog eu incerc sa ii vorbesc de un bischon dar nu vrea sa auda si imi repeta chestia cu gresitul rasei. Planul meu este ca la 16 ani sa incerc iarasi sa imi ia un bischon pentru ca sunt adorabili si frumosi apropo acum am 13 si sunt responsabila. Deci intrebarea mea este cum sa o fac pe mama sa imi ia un bischon am si un frate de 4 ani cu care stau de 1 veri.Va rog chiar vreau un bischon ce sa fac cum sa ii cer cum sa discut pentru ca eu nu vreau sa renunt am nevoie de acel caine Dau funda si fac orice pentru un raspuns chiar vreau un bischon

Răspuns Câştigător
| BizuBVBArmy a răspuns:

Si bichoni sunt frumosi. Dar mama ta e are dreptat un yorki e mai potrivit nu lasa par si are dimensiuni mai mici ca bichonul
Iti recomand yorki

| sisiucar explică (pentru BizuBVBArmy):

Meri am sa tin cont dar problema mea e ca atunci cand incerc sa deschid discutia parca face cu nervii ce sa fac ca sa accepte odata un caine. Dupa ultimul caine a zis ca nu mai vrea dar eu mor fara un caine te rog ajuta-ma

1 răspuns: