Le pui mâncare în cușcă și îi inchizi, papagalii nu pot să fie dresați decât de specialiști sau oamenii de la circ. Tu îi ai doar de dragul să ai animăluțe să-ți țină de drag.
Eu alerg dupa papagalul meu, il prind si dupa il bag in cusca de fiecare data.
S-au invatat afara, e si normal findca au mai mult spatiu dar ii poti baga inapoi cu mancare...
Nu poti dresa papagalii(cred ca de fapt sunt perusi nu?), ei nu sunt caini...le place sa umble liberi.Cand vrei sa ii bagi in cusca pur si simplu ii prinzi si ii inchizi acolo.
Lasa-i acolo si cusca in apropiere o sa li-se faca foame si o sa intre daca lasi portita deschisa.
Seara, daca e cat de cat intuneric, poti incerca tiptil sa te apropii de ei si sa ii prinzi. Pe lumina, nu ai nicio sansa.
Daca vrei sa ii obisnuiesti cu tine, joaca-te cu ei des, da-le mancare din mana, dar tine-i in colivie! Baga mana la ei in colivie si tine mana aproape de ei pana se va invata cu tine si vor fi tentati sa se urce pe degete. Bine, asta dupa ce ii prinzi si ii bagi inapoi in cusca.
Ai mei s-au obisnuit dupa 1-2 ani, chiar mai mult. Acum vin pe umarul meu si sunt foarte blanzi.
Bafta!
Ai prinzi si ai bagi in cusca fara nici o problema iar ei nu vor,, comenta,, prea tare
Satanel8964 întreabă:
Deniissel întreabă: