| Bmth_Emi_1996 a întrebat:

TPU, are ceva daca pui pampers celor doi porcusori de guineea? pentru ca vreau sa ii las putin mai liberi prin casa...
Si verisoara mea are un caine chow-chow ca cateva luni si il tine in casa cu pampers, se poate sa le pun porcusoriilor?
Astept mai multe raspusuri, dau funda.

Răspuns Câştigător
| SorinaTeo a răspuns:

Nu cred ca este nici o problema, iar daca vei vedea ca ii incomodeaza il poti da jos, desi nu cred ca are de ce sa ii incomodeze.Ma bucur ca ai grija de ei, sa iti traiasca! :*

| Bmth_Emi_1996 explică (pentru SorinaTeo):

Draga, imi poti da un sfat? Vreu sa iau doar unul nu se intampla nimic, nu moare? vreau sa vad daca pot avea grija de el, cu doi mi-ar fi greu.

| SorinaTeo a răspuns (pentru Bmth_Emi_1996):

Sunt de aceeasi parere.Prima data sa vezi daca poti si mai ales iti place sa ai grija de el, iar dupa 2-3 saptamani daca iti va placea iti mai poti cumpara unul.
Asta faceam eu mereu cand luam animale, si e o idee zic eu destul de buna.Te pup si succes cu porcusorul. :*
P.S. Daca ii oferi conditiile necesare si ai grija de el, cu siguranta nu va muri, documenteaza-te pe internet inainte sa il cumperi, sa fi sigura ca ii poti indeplini toate conditiile. :**

3 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Nu are nimic.