Http://www.zooland.ro/BICHON_MALTESE_PRET_800_RON-179-p.html-uite un site unde este vandut cu 800 lei:)
Am eu de vanzare un puiut de bichon foarte frumos, nascut in 12 noiembrie.pret 400 lei
Depinde de unde il cumperi.Il poti si adopta si atunci nu dai nimic pe el, iar pe net sunt preturi variate.Ele incep de la 100 Euro si ajung pana la chiar 250-300 Euro.
Funda?
Pai un bichon maltez poate sa coste de la 100 euro pana la 350 euro. SAunt scumpi la pret, dar sunt si frumosi.
Unii dau caini pe gratis, dar daca cunosti pe cineva poate sa iti vanda chiar si cu 150 lei! Cineva a cumparat un bichon cu atata. Dar preturile pot ajunge chiar si la 500 euro! Stiu un bichon care costa atat. Are pedigree si parintii campioni. Deci preturile pot fi joase pana la nimic si mari cum ti-am spus si pana la 500 euro!
Unii vand pui pe gratis deoarece cainele lor a fatat prea multi pui si nu au ce sa faca cu ei...deci caute bine pe net ca o sa gasesti
Si eu vreau unul! Sunt tare draguti. Din pacate cel mai mic pret pe care l-am gasit este de 13 milioane(in lei vechi)...
Pai din cate stiu eu e peste 6 milioane.Depinde de cel care il vinde.Asta depinde de vanzator.Pretul poate fi mai scazut sau mai ridicat. Uneori sunt oameni care il dau cu un 1 2 3 sau 4 milioane.Iti urez succes.Si eu imi doresc unul foarte mult.
Mi.am luat unul cu 150 de euro acum 2 ani poti sa mergi sa vezi daca nu cumva gasesti bichon la adaposturi.De acolo il poti lua pe gratis
Depinde cum vrei sa-l iei. Stiu pe cineva care da caini pe piese,iei capu si trunchiu la inceput ca un fel de avans,si la alocatie iei coada si restul,sau mai tarziu, sau daca vrei poti face diverse combinatii:mai pui un ochi, poti sa-i pui coada de paun. Iti sugerez aceasta varianta deoarece se stie ca orice pe piese e mai ieftin.
Limpede întreabă: