| TheMusicBoy a întrebat:

TPU, daca mi-as lua perus cat costa si ar trebui sa iau o pereche sau pot lua unul singur? Si cam cat ar costa to ce ii trebuie?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu iei 2 masculi ca se vor bate pentru teritoriu. Rar 2 masculi se vor intelege, sunt foarte agresivi in general.
Recomand totusi mascul ca vorbeste, spre deosebire de femela. Insa femela e mult mai cuminte si linistita.

Astea ar fi pros si cons daca sunt singuri.

Daca iei cuplu e multa bataie de cap cu puii, cu ingrijirea, numai expertii se baga in treaba asta. Deci nu recomand.

| Bustid a răspuns:

Pe al meu am dat 35 de lei, i-am luat la un moment dat o partenera ca sa nu se simta singur, dar ea a murit. Peste cateva luni i-am mai luat una, dar nu prea se inteleg, cred ca i-ar fi fost mai bine singur, nu poti stii sigur niciodata.

| TheMusicBoy explică (pentru Bustid):

Dar cat a costat colivia si restul?

| Bustid a răspuns (pentru TheMusicBoy):

Colivia am primit-o, nu stiu cat costa..ai putea intreba cat ar costa per total daca vrei sa-ti iei 2 la un petshop

| TheMusicBoy explică (pentru Bustid):

Vreu doar sa imi iau unul

| RaulC2002 a răspuns:

Păi peruși pot ajunge la maxim suma de 50 lei
Eu iti recomand ca pentru inceput sa iti cumperi un mascul iar cam peste putin timp sa cumperi si o femela pentru a nu se simti singur!
O colivie pentru peruși ar costa cam maxim 100 lei depinde de model!
Mâncarea și restul nu sunt scumpe depinde de calitatea produselor! SPER CA TE-AM AJUTAT! #FUNDĂ