| Answerkid a întrebat:

TPU i need some help! Parintii mei nu ma lasa sa-mi iau caine ( chiar daca le-am promis ca eu o sa am grija de el si cainele e de rasa si mai e luat si pe gratis!) deoarece ei vad mereu partea rea la un caine si pe langa asta am avut o experienta cu o testoasa la care tineam ff mult si a murit, iar eu am plans zile intregi dupa ea, si parintii mei cred ca daca o sa moara acel caine o sa plang secole (exagerat nu credeti?). Asa ca va rog dati-mi idei cum sa-i conving! O sa dau funda promit!

Răspuns Câştigător
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Fi mai responsabila in casa:
-spala vasele
-fa curat in casa
-sterge praful
-sa inveti bine la scoala
Si poate asa ii vei convinge ca tu esti responsabil/a si ca asa vei fi si cu un suflet.Plus ca ai si note foarte bune la scoala si ca vrei un caine ca si premiul cel mai dorit de tine.
Spunele ca nu sunt parti rele despre un caine si daca spun ca"fac pipi(nevoile) pe covor"tu spune-le "nu fac nevoile in casa pentru ca il voi dresa de mic"ala a fost un exemplu tot ce iti spune ca nu le place la un caine, tu il transformi in bine.
Dar ti-as sugera sa te uiti la videoclipuri cu ei (rasa preferata care vrei sa ti-o cumpere adica cainele) si spune "O ce mi-as dori si eu unul"Si in fiecare zi in fiecare ora cand vei face asta cand si ei in camera si te vei milogi un pic cate putin asa trebuie sa-i convingi.Plus ca se vor juca si ei cu catelus mic si pufos care nici nu vor zice ca au un caine in casa pentru ca tu il vei ingriji. Daca nu merge nu-i mai baga in seama fa-te suparata si trista pe ei, asa trebuie sa-ti ia cand te vor vedea dezamagita de ei.
Pa, pa!

2 răspunsuri:
| IlegalSmile a răspuns:

Heii...

Asa sunt parintii laughing
Eu stau la casa si am chiar 2 catelusi ^^

Incearca sa te comporti foarte frumos cu ei, sa'i ajuti si poate. doar poate te vor lasa sa-ti iei un caine.
Parintii tai iti vor binele trebuie sa ai mare grija de el laughing

O zi buna! Bafta!

| IngerashCuBombonele a răspuns:

Adv este ca ei cred ca asta e mai bine pentru tine. dar eu zic sa faci cateva zile p suparata, ba chiar sa plangi si vei vedea ca isi vor da seama ca uh vei avea grija de el! mai ajuta-i din cand in cand, cand au nevoie si asa ii vei kstiga d partea tha1!
succes! fundita?big grinbig grinbig grin